Anna Painter: nu se știe când se va încheia războiul/fotografie president.gov.ua Anna Painter: nu se știe când se va încheia războiul/fotografie president.gov.ua

Nu se știe încă când se va încheia războiul Rusiei împotriva Ucrainei, iar Federația Rusă urmează scenariul sirian cu scopul de a distruge orașele ucrainene.

După cum relatează corespondentul UNIAN, ministrul adjunct al Apărării din Ucraina, Anna Malyar, a spus acest lucru la un briefing.potrivit ei, pentru aproape 100 de zile de război, Ucraina a parcurs un drum lung pentru a crea o națiune decât în ultimele sute de ani.

“Dar nu știm ziua sfârșitului războiului, ceea ce înseamnă că nu vom putea trece cu voi mâine, ca în calendarul demob, cu o altă zi înainte de demobilizare. Prin urmare, 99-1, 100-1, 101 este doar un calendar militar”, a spus ea.

De asemenea, viceministrul Apărării a menționat că este deja posibil să se tragă anumite concluzii pentru aceste aproape 100 de zile.

“Putem spune fără echivoc că obiectivul cheie stabilit de Federația Rusă este distrugerea statalității ucrainene. Federația Rusă nu este pregătită să renunțe la niciunul dintre obiectivele sale și se pregătește pentru un război pe termen lung. Rusia își pierde nu numai oamenii, pe care nu îi cruță, ci și armele și echipamentele militare, așa că acum sunt obligați să folosească echipamente vechi și să-și consolideze producția”, a spus pictorul.

În special, potrivit ei, se observă modul în care Rusia trece la un mod îmbunătățit de producție de arme de calibru mic și rachete.

“Am observat o mare concentrare de atacuri cu rachete în est și Sud în ultimele săptămâni, dar cu toate acestea, rachetele rusești ajung astăzi în toate punctele Ucrainei”, a spus pictorul.

Citește și: Ministerul Apărării a explicat de ce nu au anunțat imediat succesul contraofensivei APU Ministerul Apărării a explicat de ce nu au anunțat imediat succesul contraofensivei APU Lupta în Donbass: Ministerul Apărării a numit două ținte principale ale invadatorilor ruși Lupta în Donbas: Ministerul Apărării a numit două ținte principale ale invadatorilor ruși Zelensky a explicat în ce condiții Ucraina este amenințată de ofensiva Rusiei din Belarus Zelenski a explicat în ce condiții Ucraina este amenințată de ofensiva Rusiei din Belarus rușii pot lansa informații despre intenția lor de a captura Kiev-pictor în modul de testare Rușii pot” în modul de testare ” lansa informații cu privire la intenția de a profita de Kiev-pictor

În plus, viceministrul a menționat că verificarea pregătirii de luptă și a exercițiilor care se desfășoară astăzi pe teritoriul Belarusului și focul tulburător către regiunile Chernihiv și Sumy și pregătirea deplină de luptă a trupelor ruse din Transnistria sunt cel mai probabil unul dintre elementele marelui plan al Federației Ruse care vizează prevenirea regrupării trupelor ucrainene și efectuarea eficientă a Apărării Ucrainei.

“Pe fondul absenței unor rezultate semnificative ale Federației Ruse, de fapt, acestea urmează scenariul sirian. Ei efectuează masiv atacuri cu rachete, distrugând așezările noastre, ștergându-le de fapt de pe fața pământului”, a spus pictorul.

războiul Rusiei împotriva Ucrainei

După cum a raportat UNIAN, pe 24 februarie, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară specială “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.

la 2 iunie 2022, Zelensky a spus că Rusia a ocupat aproximativ 20% din teritoriul Ucrainei – este necesar să elibereze 2.603 așezări.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.