Federația Rusă va fi forțată să ia o pauză operațională în războiul cu Ucraina, expertul a prezis/foto UNIANFederația Rusă va fi forțat să ia o pauză operațională în războiul cu Ucraina , expertul a prezis/foto UNIAN

Federația rusă în războiul cu Ucraina va fi forțată să ia o pauză operațională, deoarece țara nu are rezerve operaționale.

Acum, Federația Rusă strânge haotic personal și echipament, a declarat expertul militar Oleg Jdanov în timpul unui interviu acordat unuia dintre canalele YouTube.

În opinia sa, inamicul poate încerca să efectueze acțiuni ofensive active în această săptămână, ocupanții vor putea rezista unui astfel de ritm timp de aproximativ cinci zile, iar apoi va apărea problema rotației și regrupării forțelor. Interlocutorul a subliniat că nu există nimic de efectuat rotație fără rezerve proaspete.

“…poate săptămâna aceasta vor încerca să atace activ și, poate, își vor concentra toate eforturile asupra Severodonetsk în sine, realizând că nu există prea mult succes în alte domenii. Timp de patru sau cinci zile vor putea totuși să reziste la un astfel de ritm, iar apoi va fi o chestiune de regrupare a trupelor, rotația lor și așa mai departe …”, – a spus Jdanov.

amintiți-vă că Rusia a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor de infrastructură militară și apoi a atacat locuințele civile. Mai târziu, dușmanii au intrat în ofensivă în estul statului nostru.

Pe 18 mai, un ofițer al forțelor de apărare din Israel, expertul militar Yigal Levin a spus că în Ucraina, Rusia nu are zeci de mii de luptători instruiți pentru un atac eficient asupra unor părți din Donbass și nu există unde să le ia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.