pentru astăzi, aceste grupuri nu pot deschide al doilea front - nu există suficiente resurse/fotografie ua.depositphotos.com Pentru astăzi, aceste grupuri nu pot deschide un al doilea front – nu există suficiente resurse/fotografie ua.depositphotos.com

Comandamentul rus transferă unități în regiunile Bryansk și Kursk care pot participa la manevre diversioniste în direcțiile Sumy și Chernihiv. 

Acest lucru este raportat de AFU Stratcom în telegramă.

La stațiile Klimovo și Suzemka din regiunea Bryansk, sosesc trenuri cu tancuri T-80 din 239 GZMR (Boguchar) 20A VVO, iar trenurile din depozitul 144 msd 20a VVO cu tancuri din 18 msd 11 AK al Flotei Baltice ajung la Sudzha și Lgov-Kievsky din regiunea Kursk. 

“Numărul de forțe și mijloace ale trupelor de ocupație ruse la granița cu regiunile Sumy și Chernihiv nu este suficient pentru a deschide, să zicem, un al doilea front. Dar această compoziție poate fi transferată pentru a activa acțiuni la frontieră care distrag atenția Forțelor Armate ale Ucrainei”, se spune în raport.

Citește și:  au apărut noi detalii despre greva rachetelor rusești pe Zaporozhye Noi detalii despre atacul cu rachete al Rusiei asupra Zaporozhye au apărut soldații ucraineni au distrus meteoritul ur-77 (video) Soldații ucraineni au distrus unitatea de deminare inamic UR-77 “meteorit” (video)Ministerul Apărării a răspuns la raportul Amnesty International privind bazele APU în spitale și școli Ministerul Apărării a răspuns la raportul Amnesty International privind bazele APU în spitale și școli

Începând de astăzi, aceste grupuri nu pot deschide un al doilea front, dar pot constrânge forțele Forțelor Armate cu o demonstrație constantă a amenințării unei ofensive. Aceasta este ceea ce se face calculul pentru a reduce potențialul contraofensiv al APU. 

“În acest scop, resursa va fi utilizată nu atât de unitățile” native” din regiunile Bryansk și Kursk, ci de solyanka combinată din Yelnya, Boguchar și Sovetsk”, informează Stratcom. 

războiul din Ucraina: date actuale

Rușii s-au concentrat pe capturarea lui Donbass. Avansul inamicului este foarte lent. După cum a raportat Statul Major General dimineața, inamicul a fost respins de apărătorii ucraineni în majoritatea direcțiilor.

Forțele Armate ale Ucrainei au recucerit două așezări în direcția Slavyansk de la invadatori și și-au îmbunătățit poziția tactică. 

În același timp, potrivit colonelului SBU Roman Kostenko, situația din față este dificilă. Rușii se pregătesc pentru ofensive în multe direcții și trag forțe spre sud, capul de pod de pe malul drept al Niprului este foarte periculos pentru ei.

Probabil, Rusia va încerca să avanseze spre Nikolaev și Odessa pentru a lua mai mult din sud și a-și rupe dependența de artileria ucraineană.

Între timp, la granița Belarus-ucraineană, Forțele Speciale ale lui Lukashenka sunt testate pentru pregătirea în luptă.

pentru întreaga perioadă a războiului pe scară largă, apărătorii ucraineni au eliminat deja 41.500 de ocupanți și mii de unități de echipament inamic. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *