Federația Rusă va trimite luptători din Libia la războiul din Ucraina.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 18.00 pe rețeaua socială Facebook.

“Conform informațiilor disponibile, în timpul vizitei șefului Armatei Naționale libiene Khalifa Haftar la Moscova, s-au ajuns la acorduri privind trimiterea “voluntarilor” Libieni în Ucraina pentru a participa la ostilități din partea Federației Ruse”, se spune în raport.

“Transferul mercenarilor militari, probabil, va fi efectuat în detrimentul companiei militare private “League” (fosta “Wagner”), cu aeronave ale forțelor aerospațiale ale Federației Ruse”, se spune în raport.

Citește și:  din cauza eșecurilor din ofensivă, invadatorii au trecut la artilerie mai distructivă - OP Din cauza eșecurilor din ofensivă, invadatorii au trecut la artilerie mai distructivă-OP  fărădelegea a început în rândurile rușilor, ofițerii pierd puterea-interceptarea audio a conversației Nelegiuirea a început în rândurile rușilor, ofițerii pierd puterea-interceptarea audio a unei conversații Hezbollah neagă informații despre participarea la războiul din Ucraina Hezbollah neagă informații despre participarea la războiul din Ucraina Wagnerienii mor deja pe teritoriul Ucrainei-intelligence “Wagnerians” sunt deja pe moarte pe teritoriul Ucrainei-informații

război în Ucraina

Pe 24 Februarie, în jurul orei 5:00, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.acțiunile Moscovei au fost condamnate de aproape întreaga lume.

pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie până în 20 martie s-au ridicat la aproximativ 14,7 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.