Peskov își imaginează” neo-naziștii ” fantomă în Ucraina/UNIAN

Secretarul de presă al Președintelui Rusiei Dmitri Peskov susține că întreaga Ucraina trebuie să fie “eliberat “de la”neo-naziști.”

resursa de propagandă TASS scrie despre acest lucru.

Aceste” evenimente “ar fi concepute pentru a” proteja ” oamenii din partea ocupată de ruși din regiunile Donețk și Luhansk. 

“Kremlinul susține atitudinea că este necesar să “elibereze” (capturați – n. Red.) Ucraina de tot felul de manifestări ale sentimentelor “neo-naziste” – acest lucru este necesar. Și este necesar să se ia măsuri (care, de fapt, sunt luate în conformitate cu “operațiunea militară specială” (război – n. Red.)) pentru a proteja oamenii din “LNR” și “DNR”, a spus Peskov, citat de TASS.

Citește și:  Rada Supremă a decis să înăsprească responsabilitatea pentru medicamentele substandard în Ucraina Rada Supremă a decis să înăsprească responsabilitatea pentru medicamente care nu corespund în Ucraina  în Ucraina, privatizarea va fi reluată în condiții de război În Ucraina, privatizarea se va relua în condiții de război  A devenit cunoscut despre noua asistență militară în Ucraina: Lituania transferă vehicule blindate a devenit cunoscut despre noua asistență militară în Ucraina: Lituania transferă vehicule blindate

După cum a raportat UNIAN, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat la 20 iulie că obiectivele ” geografice “ale invaziei ruse din Ucraina s-au schimbat, acum nu numai grupurile teroriste” DNR “și” LNR “create de Rusia în regiunile Donețk și Lugansk din Ucraina, ci și”o serie de alte teritorii.”

Potrivit informațiilor ucrainene, aceste declarații ale lui Lavrov despre “extinderea geografiei” războiului împotriva Ucrainei indică faptul că terenul este pregătit pentru “anexarea” teritoriilor ocupate temporar din sudul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *