Rusia a tras pe Nikopol/foto nikopol.nikopolnews.net Rusia a tras asupra Nikopol/foto nikopol.nikopolnews.net armata rusă a lansat până la 40 de rachete la Nikopol.

Șeful Dnipropetrovsk Ova Valentin Reznichenko a scris despre acest lucru într-o telegramă.

“Trupele ruse au acoperit cu foc districtele Nikopol și Krivoi Rog. Până la 40 de rachete au fost trase la Nikopol. Există distrugere la două întreprinderi industriale. Exploziile au provocat incendii acolo”, a scris el.

Citește și:  în sud, rușii echipează apărare suplimentară și întăresc inteligența În sud, rușii echipează apărarea suplimentară și întăresc inteligența Federația Rusă aruncă reprezentanții minorităților naționale în cele mai riscante atacuri, nemulțumirea crește - Statul Major General Federația Rusă aruncă reprezentanții minorităților naționale în cele mai riscante atacuri, nemulțumirea crește – Statul Major General  rușii au pornit ofensiva în direcția slavă: APU a întâlnit inamicul cu foc dens Rușii au pornit ofensiva în direcția slavă: APU a întâlnit inamicul cu foc dens

Mai multe case private și rețele electrice au fost avariate în oraș. Electricienii lucrează deja la fața locului.

“Oamenii nu au fost răniți. În cartierul Krivoy Rog, inamicul a lovit comunitatea Zelenodolsk cu artilerie. Din fericire, nu au existat victime”, a adăugat Reznichenko.

alte districte ale regiunii sunt calme pentru acest minut.

Anterior, s-a raportat că în regiunea Dnipropetrovsk, invadatorii ruși au lovit un lift cu o rachetă, distrugând depozite cu peste cinci mii de tone de cereale.

adversarii au atacat Districtul Sinelnikovsky din Regiunea Dnipropetrovsk, conform datelor preliminare, nu au existat victime.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.