rușii au avansat parțial în regiunea Donetsk-Statul Major General/REUTERSRușii au avansat parțial în regiunea Donețk-Statul Major General/REUTERS

trupele ruse de ocupație au avansat parțial în direcția Bakhmut. 

Acest lucru este discutat în rezumatul de seară al Statului Major General. 

Deci, în ziua de joi, 28 iulie, în direcția Bakhmut, inamicul a bombardat zonele Berestovo, Pokrovsky, Soledar, Bakhmut, Valea Veselaya, Maysky, Konstantinovka, Semigorye, Zaitsev, Toretsk, Nelepovka, New York.

Citește și:  Arestovich a numit ultimul succes operațional al rușilor (video) Arestovich a numit cel mai recent succes operațional al rușilor (video) în RPD, au visat să captureze regiunea Donetsk până la sfârșitul lunii August “DNR” a visat să captureze regiunea Donetsk până la sfârșitul lunii August  expertul a spus când se va încheia faza activă a războiului din Ucraina (video) Expertul a spus când se va încheia faza activă a războiului din Ucraina (video)

la Yakovlevka, Pokrovsky și Valea Veselaya – a efectuat atacuri aeriene. 

“Prin asalt, inamicul a îmbunătățit parțial situația tactică în direcțiile așezărilor Soledar și Vershina”, a remarcat Statul Major General. 

Se raportează că în zonele Berestovoye și Nagorny, ocupanții au încercat să clarifice pozițiile trupelor noastre prin intermediul grupurilor de recunoaștere, dar nu au reușit. 

Încercările inamicului de a efectua operațiuni de asalt în direcțiile așezărilor Yakovlevka, Bakhmut și Semigorye au eșuat, de asemenea. 

“Aici unitățile inamice s-au retras cu pierderi”, spune mesajul.după cum a scris UNIAN, ocupanții au lansat un atac cu rachete asupra Bakhmut cu o zi înainte, una dintre rachete a lovit clădirea hotelului. Pe 28 iulie, operațiunile de căutare au fost finalizate acolo. 4 persoane au fost ucise.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.