inamicul continuă să distrugă Regiunea Luhansk/fotografia canalului Telegram al lui Sergey Gaidai inamicul continuă să distrugă Regiunea Luhansk/fotografia canalului Telegram al lui Sergey Gaidai

În ultima zi, armata rusă a bombardat puternic Lisichansk. Numărul victimelor este determinat. 

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Luhansk Ova Serghei Gaidai.

“Bombardamentul a continuat cu o noapte înainte și toată ziua de ieri. Aviația a fost folosită. Mai mult de zece clădiri înalte, case particulare, clădirea Departamentului de poliție au fost distruse. În acest moment, a fost găsit cadavrul unui decedat. Femeia rănită a fost imediat evacuată la Kramatorsk. Stabilim numărul final de victime, deoarece ieri a fost aproape imposibil să se deplaseze în siguranță în jurul orașului”, a spus el.

Potrivit lui Gaidai, există și distrugeri grave în Gorsky – 13 case au fost avariate, șapte în Novoivanovka, un liceu a fost distrus în Vrubovka.

“Luptele acerbe continuă în zona industrială din Severodonetsk – rușii au intrat în clădire și prin punctul de control Azot, au tras pe teritoriul fabricii de cărămidă, au deschis focul la rândul lor în zona a trei poduri”, a adăugat șeful OVA.

Citește și:  coridor umanitar din azot: Vereshchuk a numit o condiție pentru organizație Coridorul umanitar de la Azot: Vereshchuk a numit o condiție pentru organizație soldații ucraineni au respins cu succes asaltul rușilor din regiunea Donetsk - Statul Major General Soldați ucraineni respins cu succes asaltul de ruși în regiunea Donețk-Statul Major General

În plus, inamicul a provocat lovituri aeriene asupra Ustinovka, Maloryazantsev, Belogorovka și Gorsky. Luptele continuă lângă Nikolaevka.”acțiunile de asalt ale armatei ruse în apropiere de Belaya Gora și Sirotino sunt zadarnice în acest moment”, a spus Serghei Gaidai.

rușii au decojit puternic Lisichansk/fotografia canalului Telegram al lui Sergey GaidaiRușii au bombardat puternic canalul Telegram al lui Lisichansk/Sergey Gaidai foto

reamintim că jumătate dintre ocupanții răniți nu supraviețuiesc în viitor din cauza lipsei de îngrijiri medicale calificate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.