trei persoane au murit în regiunea Kharkiv în ultima zi/foto president.gov.ua trei persoane au murit în regiunea Kharkiv în ultima zi/foto president.gov.ua

În regiunea Harkov în ultima zi, pe 20 iunie, trei persoane au fost ucise și șapte au fost rănite din cauza bombardamentelor de către ocupanții ruși.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Kharkiv Oleg Sinegubov în canalul său Telegram.

Potrivit lui, în timpul zilei ocupanții decojite Kiev, industriale, Saltovsky și Nemyshlyansky raioane din Harkov. În același timp, el a menționat că noaptea în districtul Kiev din Harkov, ca urmare a grevelor rusești, clădirea uneia dintre instituțiile de învățământ a fost deteriorată semnificativ – spațiile au fost distruse cu 40%.

De asemenea, șeful OVA a raportat că o companie de transport a fost bombardată în districtul Saltovsky – a izbucnit un incendiu, un angajat a fost rănit.

Citește și:  până la 200 de soldați ruși au fugit în pădure după ce s-au luptat lângă stafide, comandanții lor îi caută Până la 200 de soldați ruși au fugit în pădure după ce au luptat lângă stafide, comandanții lor îi caută armata rusă adună forțe pentru a ataca Kharkiv și captura Slavyansk-Zelensky armata rusă adună forțe pentru a ataca Kharkiv și captura Slavyansk – Zelensky

Sinegubov a menționat că, în districtul Izyumsky, continuă eliminarea unui incendiu la o fabrică de prelucrare a gazelor, care a apărut ca urmare a bombardării de către ocupanți.

“În regiune în timpul zilei, ocupanții decojite Izyumsky, Chuguevsky, Harkov districte. În doar o zi, 3 persoane au fost ucise în regiune, 7 persoane au fost rănite, asistența medicală este oferită tuturor”, a spus șeful Ova Harkov.

El a mai spus că luptele continuă pe linia de contact din regiune. “În direcția Harkov, inamicul și-a concentrat eforturile pe menținerea frontierelor ocupate, încercând să împiedice AFU să intre în spatele grupului rus care operează în direcția slavă. Lupta continuă în zona Raisin, apărătorii noștriei resping atacurile inamice și își păstrează în mod fiabil pozițiile”, a spus Sinegubov.

anterior, consilierul președintelui OP Alexey Arestovich sfătuiește locuitorii Kharkiv să părăsească orașul și să scoată copii, deoarece bombardarea Harkov este “pentru o lungă perioadă de timp.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.