Rusia suferă pierderi grele în Ucraina/ScreenshotRusia suferă pierderi grele în Ucraina/Screenshot

în Rusia, ei susțin că folosesc sisteme laser de luptă” Badass ” de nouă generație împotriva Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat în aerul canalului de propagandă One de către vicepremierul Federației Ruse Yuri Borisov.

Potrivit acestuia,” bătăușul “poate” arde prin obiecte”, datorită căruia este posibil “să nu cheltuiți rachete scumpe precum” Shell “și”Torus”.

Citește și:  Rusia a trimis luptători din Siria la războiul din Ucraina: există confirmare Rusia a trimis luptători din Siria la războiul din Ucraina: există o confirmare nici un fel fără cartuș: pirotehnica Chernihiv a arătat cum să neutralizeze cojile rusești Nici un fel fără cartuș: pirotehnica Chernihiv a arătat cum să neutralizeze cochilii rusești Podolyak a comentat intenția ocupanților de a face din Mariupol o stațiune Podolyak a comentat intenția ocupanților de a face din Mariupol o “stațiune”

Astfel de sisteme noi pot doborî drone la o distanță de până la 5 km.

în prezent nu se știe dacă există dovezi ale utilizării lor în Ucraina.

Războiul din Ucraina: date actualizate

Ofensiva invadatorilor continuă în zona operațională estică. Dimineața, Statul Major General a raportat că rușii încercau să captureze satul Dolgenkoye din regiunea Harkov.

Armata rusă încearcă să stabilească controlul deplin asupra Drobyshev și să blocheze estuarul. În plus, Federația Rusă consolidează gruparea trupelor pentru o ofensivă în regiunea Zaporozhye.

Majoritatea manevrelor invadatorilor în direcția Harkov sunt explicate de militari prin faptul că Federația Rusă încearcă să evite ieșirea APU contraatac în regiunea Belgorod.

în paralel, teroriștii ruși lansează atacuri cu rachete asupra orașelor ucrainene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.