Alexey Arestovich a împărtășit un fapt interesant despre negocierile cu Federația Rusă cu privire la războiul din Ucraina /foto UNIAN

Consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich a spus că comportamentul rușilor în cadrul negocierilor depinde de succesul trupelor lor pe câmpul de luptă, ei au devenit “mai modeste și mai silențioase.”

el a declarat Acest lucru în aerul teledonului de informații.

Potrivit lui Arestovici, armata rusă își minte conducerea politică și nu raportează pierderi reale.

“Ei încearcă să facă o “mină bună cu un joc rău”, dar, potrivit datelor noastre, 6 generali ruși au fost deja uciși. Dar informațiile se scurg. Și când află, pentru că departamentele rusești se ceartă între ele, FSB înlocuiește Armata, Armata – FSB… atunci vor deveni mult mai modești în aceste negocieri”, a spus el.

Consilierul șefului OPU a adăugat că regula se aplică în negocieri: “cereți mai mult pentru a obține cel puțin ceva.”

“Să comparăm cererile lor în a doua zi a campaniei, când ei înșiși au propus negocieri și cererile acum. Unde s-au dus aproape jumătate din cererile pe care le-au prezentat. Acum sunt modeste, liniștite și vor fi și mai modeste și mai liniștite într-o săptămână de luptă pe câmpul de luptă, când forțele armate ale Ucrainei le vor amesteca cu pământul aproape complet.Pe măsură ce avem succese pe câmpul de luptă, ele devin modeste în negocieri. Relația este foarte clară. Situația va fi rezolvată nu în negocieri, ci pe câmpul de luptă”, a subliniat Arestovici.

după cum a raportat UNIAN, astăzi, 10 martie, au loc negocieri în Turcia între miniștrii de Externe ai Ucrainei Dmitri Kuleba, Turcia Mevlut Cavusoglu și Rusia Serghei Lavrov.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.