consecințele bombardării Harkovului/fotografie de Alexey Reznikov, TwitterConsecințele bombardarea Harkov/fotografie de Alexey Reznikov, Twitter

Forțele Armate ale Ucrainei rezistă cu succes invadatorilor ruși de lângă Harkov. Acest lucru este înregistrat în Pentagonul American.

Jack Detch, jurnalist al revistei americane Foreign Policy, a scris despre acest lucru pe Twitter, referindu-se la cuvintele unui oficial militar american de rang înalt.

Citește și:  rușii nu vor putea lua Bakhmut și Seversk-Arestovich Rușii nu vor putea să ia Bakhmut și Seversk – Arestovich inițiativa strategică în război a trecut în Ucraina-Arestovich Inițiativa strategică în război a trecut la Ucraina-Arestovich  Federația Rusă va rămâne fără echipament: APU a distrus ultimul pod din regiunea Kherson Federația Rusă va rămâne fără echipament: APU a distrus ultimul pod din Regiunea Herson

Detch a spus că Pentagonul vede victorii ucrainene asupra armatei ruse în apropierea celui de-al doilea oraș ca mărime al țării, Kharkiv.

După cum a spus reprezentantul Pentagonului, Citat de jurnalist, apărarea cu succes a orașului a respins rușii și au trebuit să “lovească călcâiele.”

Amintiți-vă că în districtul Izyumsky din regiunea Harkov, militarii ucraineni au eliberat satul Dmitrovka de invadatori și au preluat controlul deplin.

În același timp, președintele administrației militare regionale din Harkov, Oleg Sinegubov, a declarat pe 3 August că în zilele următoare inamicul va intensifica loviturile de rachete asupra Harkovului și districtelor din regiune.

În opinia sa, neavând succes în față, ocupanții nu numai că răspândesc falsuri, ci continuă și teroarea împotriva oamenilor pașnici din impotență.

Khvrykov a fost sub foc constant de când apărătorii ucraineni i-au alungat pe invadatori din oraș până la periferia regiunii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.