proiectilul Rashist nu a atins arma APU/foto Wikipedia proiectilul Rashist nu a atins arma APU/foto Wikipedia

Militarii ruși s-au dezonorat în timp ce încercau să distrugă o baterie de obuziere americane M777 cu o dronă kamikaze ZALA “Cube-UAV” pe câmpul de luptă.

Videoclipul postat pe web arată cum muniția de baraj a ocupanților zboară spre obuzierele desfășurate de armata ucraineană, dar se află în spatele bateriei M777.

Proiectilul Rashist nu a atins nici APU-ul militar care se îndrepta spre obuzier, nici armamentul în sine, ci a explodat la o duzină de metri distanță.

74 din cele 90 de piese de artilerie ale americanului M777 sunt deja în luptă, oferind foc cu rază lungă de acțiune din poziții închise.

Potrivit Pentagonului, obuziere ajuta contraofensiva ucraineană în est ” impuls câștig.”

război în Ucraina: date actualizate

Ofensiva invadatorilor continuă în zona operațională estică. Dimineața, Statul Major General a raportat că rușii încercau să captureze satul Dolgenkoye din regiunea Harkov.

Armata rusă încearcă să stabilească controlul deplin asupra Drobyshev și să blocheze estuarul. În plus, Federația Rusă consolidează gruparea trupelor pentru o ofensivă în regiunea Zaporozhye.

Majoritatea manevrelor invadatorilor în direcția Harkov sunt explicate de militari prin faptul că Federația Rusă încearcă să evite ieșirea APU contraatac în regiunea Belgorod.

în paralel, teroriștii ruși lansează atacuri cu rachete asupra orașelor ucrainene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.