toate încercările de acțiuni de asalt ale APU au fost respinse/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua toate încercările de acțiuni de asalt ale Forțelor Armate ale Ucrainei au fost respinse/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția slavă, rușii au încercat să meargă în ofensivă, dar militarii i-au împins înapoi.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

“În direcția Slavyansk, inamicul încearcă să creeze condiții pentru reluarea ofensivei în direcția Slavyansk. A efectuat daune de incendiu de la tancuri, baril și artilerie rachetă lângă Bolshaya Komyshuvakha, Vale, Chepil, Dubravny, Novonikolayevka și altele. După un atac aerian lângă Gusarovka, ocupanții au încercat să meargă în ofensivă împotriva acestei așezări. Soldații noștri au întâlnit inamicul cu foc dens și i-au condus pe invadatori înapoi”, se spune în mesaj.

În direcția Kramatorsk, inamicul a tras din artilerie cu butoi și rachetă în zonele așezărilor Belogorovka, Bogorodichnoye, Kramatorsk, Raygorodok, Donetsk, Verkhnekamenskoye, discutabil, Starodubovka, Seversk, Dronovka și Ivano-Darievka. El a efectuat un atac aerian lângă Verkhnekamenskoye.

Citește și:  în direcția Harkov, rușii au încercat să efectueze recunoașterea de către Statul Major General de luptă În direcția Harkov, rușii au încercat să efectueze recunoașterea de către Statul Major General de luptă tras dintr-un mortar: în Nikolayevshchina ocupanții au ucis 4 persoane de dragul unui complot pus în scenă Tras dintr-un mortar: în Nikolayevshchina invadatorii au ucis 4 persoane de dragul unui complot pus în scenă  rotația militară continuă în Belarus la granița cu Ucraina: recunoașterea este în curs rotația militară continuă în Belarus la granița cu Ucraina: recunoașterea este în curs

“Inamicul a efectuat operațiuni de asalt în apropierea disputei, nu a avut succes, s-a retras. El încearcă să conducă o ofensivă în direcția Grigorovka, luptele continuă. În direcția Bakhmut, inamicul a bombardat zonele așezărilor Bakhmut, Novoluganskoye, Pokrovskoye, UGLEGORSKAYA TPP, Vershina, Veselaya Dolina, Yakovlevka, Berestovoye și Zaitsevo. Atacurile aeriene au fost înregistrate în zona UGLEGORSKAYA TPP, Mayorskaya, Toretsk, Berestovoye, Soledar, Vershki, Shumov și Pokrovskoye”, a adăugat Ministerul.

Toate încercările de acțiuni de asalt în direcțiile așezărilor Semigorye, Vershina, Pokrovskoye și teritoriile centralei termice Uglegorsk au fost respinse cu succes de soldații ucraineni.

Inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă în direcțiile Avdeevsky, Novopavlovsky și Zaporozhye. A efectuat un atac aerian lângă Kamenka.anterior, Institutul pentru studiul războiului (ISW) a raportat că, în stadiul actual al războiului, Rusia se va concentra pe capturarea Seversk și Bakhmut, fără a acorda prioritate capturării Slavyansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *