Rusia a tras rachete asupra Ucrainei/foto de REUTERS

Rușii au lansat pentru prima dată un atac cu rachete asupra Transcarpatiei.

acest lucru a fost anunțat de către președintele regiunii Transcarpatia Administrația de Stat Viktor Mikita.

“Sosirea unei rachete într-un obiect din regiunea muntoasă Transcarpatia”, a scris el.

Mikita a menționat că serviciile relevante lucrează la fața locului, sunt clarificate informații despre daune și posibile victime. Mikita a cerut să nu facă videoclipuri și fotografii la fața locului.

Potrivit Ova Transcarpatică, ținta atacului cu rachete din regiune a fost și o conexiune feroviară: “o rachetă inamică a lovit una dintre stațiile feroviare din apropierea stației din Volovets. Ferestrele au fost suflate la obiecte pe o rază de 500 m, fragmente de rachete avariate mașini în apropiere.”

informațiile despre victime sunt clarificate. Serviciile relevante au fost implicate în eliminarea consecințelor.

Anterior, s-a raportat că marți seara, 3 Mai, s-au auzit explozii puternice în regiunile Lviv, Dnipro, Kiev și Kirovograd. Există întreruperi de curent în unele părți din Lviv.

Primarul din Lviv a raportat că trei stații electrice au fost avariate ca urmare a grevei cu rachete. În plus, după bombardarea din Lviv, a început o deconectare masivă de la Internet. Mai târziu, Sadovy a raportat că există probleme cu alimentarea cu apă în Lviv. 3 stații electrice au fost avariate. Două stații de pompare fără curent.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *