ocupanții ruși continuă să terorizeze populația civilă/t.me/truexanewsua ocupanții ruși continuă teroarea populației civile/t.me/truexanewsua

Ca urmare a loviturilor de rachete de dimineață asupra Zaporozhye, obiectele din Districtul șevcenko al orașului și un centru comercial din Districtul Alexandrovsky au fost avariate.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de secretarul Consiliului Municipal Anatoly Kurtev.

“Din păcate, o femeie a fost ucisă în urma bombardamentului. Se știe, de asemenea, despre patru răniți care au primit deja primul ajutor și au fost eliberați acasă”, a explicat oficialul.

În sectorul privat al orașului, 60 de case civile au fost avariate. Datele despre victime sunt clarificate. 

Ministerul rus al Apărării confirmă atacurile cu rachete asupra Zaporozhye. Conform logicii ocupanților, aceștia nu au intrat în casele locuitorilor locali, ci în capacitățile întreprinderii Motorsich, care produce motoare pentru UAV-uri ucrainene. 

După cum a raportat UNIAN, astăzi, 25 Mai, 05:13, invadatorii ruși au lansat patru rachete de croazieră la Zaporozhye. Unul dintre ei a fost doborât de apărarea aeriană ucraineană. conform informațiilor anterioare, ca urmare a bombardamentelor de dimineață, o persoană a fost ucisă și alte trei au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.