trupele rusești continuă să ucidă civili/t.me/dsns Trupele rusești continuă să ucidă civili t.me/dsns

în Kramatorsk ca urmare a bombardării inamicului distrus o clădire rezidențială, în timp ce se știe despre un mort și cinci răniți.

Acest lucru a fost raportat de serviciul de urgență de Stat.

“Astăzi, ca urmare a bombardării orașului, o clădire rezidențială și mai multe mașini au fost complet distruse și au luat foc. Cinci persoane au fost rănite, inclusiv un salvator. Salvatorii au scos o persoană moartă de sub dărâmături”, se arată în raport.

De asemeneaaproximativ 20 de case au fost avariate .

Citește și:  operațiune cu steag fals atent: OP a comentat greva asupra coloniei din Elenovka “Operațiune de pavilion fals grijuliu”: OP a comentat greva asupra coloniei din Elenovka Zaluzhny a arătat cum MLRS270 MLRS funcționează în prim plan (video) Zaluzhny a arătat cum funcționează MLRS270 MLRS pe prima linie (video) Lumea Rusă nu era așteptată aici: amintiri ale locuitorilor din sudul regiunii Chernihiv despre ocupație “Lumea rusă” nu era de așteptat aici: amintiri ale locuitorilor din sudul regiunii Chernihiv despre ocupația

Războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești și-au continuat ofensiva lentă în Donbas. 

În ultima zi, AFU a respins asaltul inamicului în direcția vârfului și Semigorye și a provocat pierderi rușilor în zona Vodiane, Peskov și Avdiivka.

nu au existat acțiuni active din partea inamicului în direcția Kramatorsk.

Inamicul încearcă să efectueze operațiuni ofensive în zonele Novolugansk și Soledar, luptele continuă. 

În apele Mării Negre, trei transportatori de rachete de croazieră pe mare de tip calibru sunt pregătiți pentru utilizarea armelor cu rachete.

Potrivit Institutului pentru studiul războiului, grupul rus din Regiunea Donețk încearcă probabil să valorifice succesele minore recente din sud-estul Bakhmut, continuând încercările de a avansa în acest domeniu. Cu toate acestea, experții consideră că posibilitatea de a lua Bakhmut este puțin probabilă.potrivit experților, Federația Rusă va putea acum să reziste doar la două operațiuni ofensive în Donbas. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.