rușii lovesc din nou orașele ucrainene/REUTERS photo rușii lovesc din nou orașele ucrainene/REUTERS photo

Noaptea, invadatorii au lovit regiunea Dnipropetrovsk, au lovit o grădiniță și o biserică.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

“Noaptea, armata rusă a atacat Districtul Krivoy Rog. Inamicul a lovit două comunități din artilerie-Zelenodolsk și Apostolovskaya. În Biserica Apostolică fără victime și distrugere. În Zelenodolsk au ajuns chiar prin satul Bolshaya Kostromka. O grădiniță și o biserică au fost agățate acolo. Cablul de alimentare este deteriorat. Satul este fără lumină. Echipajele de urgență lucrează”, a spus el.

Potrivit lui Reznichenko, oamenii nu au fost răniți.

Citește și:  Statul Major General al Forțelor Armate din Belarus a efectuat o instruire de comunicare la granița cu Ucraina Statul Major al Forțelor Armate din Belarus a organizat un training de comunicare la granița cu Ucraina Pentagonul a respins declarația lui Shoigu despre HIMARII distruși din Ucraina Pentagonul a negat declarația lui Shoigu despre HIMARS distruse în Ucraina în ce regiuni ale Federației Ruse se formează noi batalioane de voluntari pentru războiul din Ucraina-ISW În ce regiuni ale Federației Ruse se formează noi batalioane de voluntari pentru războiul din Ucraina-ISW

Războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești se concentrează pe capturarea lui Donbass. Inamicul a încercat fără succes să îmbunătățească situația tactică în direcția Avdiivka-sa retras cu pierderi. 

În direcția Vidrodzhennya – Kodema și Dolomitne – Semigorye, soldații ucraineni au provocat o înfrângere puternică a focului și au forțat ocupanții să se retragă. Luptele continuă lângă Bakhmut.Ofensivele rusești din direcțiile Kramatorsk și Harkov au fost respinse cu succes pe 2 August.

Datorită nivelului scăzut de personal al regimentului de tancuri al rezervației, echipamentul unității militare, care a fost mutat în direcția Zaporozhye la sfârșitul lunii mai a acestui an, a fost transferat pentru a completa batalioanele de tancuri care fac parte din Armata 58 de arme combinate din Districtul Militar sudic.

Ca urmare a loviturilor precise de rachete ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra depozitelor ocupanților din Regiunea Herson, Rusia a început să transfere unități suplimentare spre sud și acum a luat o poziție defensivă. potrivit șefului ex-adjunct al Statului Major General, locotenent general Igor Romanenko, Federația Rusă ar putea schimba planul de atac asupra Ucrainei, încercând să captureze regiunile sudice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.