consecințele unei greve de rachete/foto RSA TranscarpaticăConsecințele unui atac cu rachete/foto Transcarpatia Administrația Regională de Stat

rușii lovit Transcarpatia cu rachete care au de umplere fragmentare de mare exploziv.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale transcarpatice Viktor Mikita.

“Inamicul lovește Transcarpatia cu rachete care au umplutură de fragmentare explozivă. Este conceput pentru a lovi nu numai obiecte, ci mai ales oameni”, a spus el.

Mikita a publicat fotografii care arată cum, după explozia rachetei, elementele rotunjite formate împrăștiate au tăiat literalmente metalul.

 Wreckage avariate houses/photo Transcarpathian RSA wreckage avariate houses/photo Transcarpathian RSA

Potrivit acestuia, aceleași resturi au deteriorat casele la o distanță de până la 300 de metri de locul loviturii rachetei.

“Acest lucru indică încă o dată că în timpul semnalului de alarmă de aer, trebuie să mergeți imediat în camere care nu au ferestre. Pereții protejează împotriva daunelor cauzate de aceste elemente explozive”, a subliniat președintele OVA.

După cum știți, pe 3 mai, rușii au lansat un atac cu rachete asupra comunității teritoriale Volovets. Se remarcă faptul că, din cauza loviturii, o instalație de infrastructură a luat foc, iar clădirile pe o rază de 500 m au fost avariate de resturi, ferestrele au fost sparte în incintă și au fost cauzate alte pierderi materiale.

Procuratura raportează că valoarea daunelor este stabilită.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *