fotografie t.me/Pravda_Gerashchenko

Ocupanții ruși au cerut apărătorilor ucraineni din Azov, care apără acum Mariupol, să se predea.

propaganda RIA Novosti scrie despre acest lucru.

Ministerul Apărării al Federației Ruse se presupune că este gata să salveze viețile luptătorilor ucraineni din Mariupol dacă își depun armele. Ocupanții continuă să-i numească “naționaliști”.

După cum a remarcat căpitanul regimentului Azov Svyatoslav Palamar, Mariupol continuă să fie un oraș ucrainean, luptele de stradă cu teroriștii continuă.

“Orașul este comparat cu pământul. Orcii îi împușcă pe cei care erau asociați cu armata. Ei iau oameni ostatici. Apărătorii orașului își continuă lupta eroică-țin cu curaj apărarea, inclusiv lupta cu arme capturate”, spune Regimentul.

Azov așteaptă sosirea principalelor forțe și deblocări.

Salvarea oamenilor din molozul Teatrului Dramatic continuă.

Rușii au aruncat o bombă pe un teatru de teatru din Mariupol în seara zilei de 16 martie. La acea vreme, în incintă erau sute de civili cu copii.

Pe 17 martie, a devenit cunoscut faptul că adăpostul pentru bombe a rezistat atacului invadatorilor – a început o operațiune de salvare a victimelor.

pe 16 martie, ocupanții au tras și asupra unui convoi de evacuare de oameni care încercau să părăsească orașul înconjurat.

Anterior, spitalul a devenit victima rachetelor inamice.potrivit Consiliului Local, rușii aruncă în medie 50-100 de bombe aeriene în fiecare zi.

peste 350 de mii de locuitori din Mariupol continuă să se ascundă în adăposturile pentru bombe.

forțele armate apără eroic Mariupol de trupele Federației Ruse. Apărătorii luptă altruist pentru fiecare stradă.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *