în timpul nopții, armata rusă a tras asupra lui Nikolaev de două ori/foto facebook.com/MNS.GOV.UA în timpul nopții, armata rusă a tras asupra lui Nikolaev de două ori/foto facebook.com/MNS.GOV.UA

În Nikolaev, ca urmare a bombardării inamice de astăzi, clădirile a trei instituții de învățământ, clădiri rezidențiale private și cu mai multe apartamente au fost distruse.

Acest lucru a fost anunțat de reprezentantul comandamentului operațional “Pivden” Vladislav Nazarov.

Potrivit lui, situația din sud rămâne tensionată și dificilă, dar forțele de apărare monitorizează dezvoltarea acesteia.

Nazarov a reamintit că în timpul nopții, armata rusă a tras asupra lui Nikolaev de două ori.

“Smerch sisteme de rachete cu lansare multiplă și proiectile modificate de efect distructiv sporit al sistemelor de rachete antiaeriene S-300 au distrus clădirile a trei instituții de învățământ, mai multe clădiri private și de apartamente au fost, de asemenea, distruse și avariate”, a spus el.

Inamicul a lovit, de asemenea, stadionul, multe alte facilități sociale și infrastructură industrială. Sunt morți și răniți. Analiza molozului continuă. Datele despre victime sunt clarificate.

Citește și:  propagandiștii de la Kremlin au confirmat indirect uciderea vizată a lui Vadatursky Propagandiștii de la Kremlin au confirmat indirect uciderea țintită a lui Vadatursky sunt un patriot și un erou al Ucrainei: cum a fost amintit Alexey Vadatursky, care a fost ucis de invadatori “Sunt un patriot și un erou al Ucrainei”: cum a fost amintit Alexey Vadatursky, care a fost ucis de invadatori numărul victimelor bombardării unei opriri cu oamenii din Nikolaev a crescut Numărul victimelor bombardării unei opriri cu oamenii din Nikolaev a crescut

În plus, Federația Rusă continuă să desfășoare operațiuni militare pe liniile de apărare ocupate. În teritoriile ocupate, el conduce castling de forțe, trage rezerve, caută alternative de transport, încercând să se protejeze de controlul focului Forțelor Armate ale Ucrainei.

“În cartierul Nikopol noaptea, invadatorii au lovit de două ori de la grade. Până la 50 de obuze au fost trase în zonele rezidențiale. Un localnic a fost rănit. O casă privată a fost distrusă, câteva zeci au fost avariate. Există distrugere în mai multe clădiri de apartamente. Instituțiile de învățământ și mai multe instituții ale orașului au fost afectate. Conducta de gaz și alimentarea cu apă au fost scoase din funcțiune”, a adăugat Nazarov.

După cum a raportat UNIAN, în noaptea de 31 iulie, ocupanții au tras asupra lui Mykolaiv. Primarul Nikolaev Alexander Senkevich a numit bombardarea de astăzi cea mai puternică pentru toate timpurile de război. Potrivit lui Senkevich, exploziile din oraș, inclusiv din cochilii de cluster, au început să fie auzite de la începutul alarmei, iar incendiile au început în locurile de lovituri.

a devenit cunoscut despre moartea CEO-ului companiei “Nibulon” Alexey Vadatursky și a soției sale.

Tot noaptea, armata rusă a tras aproximativ 50 de obuze Grad în zonele rezidențiale din Nikopol. Un bărbat de 67 de ani a fost rănit. O casă privată a fost distrusă, câteva zeci au fost avariate. Există distrugerea a șapte clădiri înalte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *