Rusia conduce o ofensivă lentă în Donbas/t.me/pavlokyrylenko_donoda Rusia conduce o ofensivă lentă în Donbas/t.me/pavlokyrylenko_donoda

Orașul Bakhmut din regiunea Donetsk astăzi, pe 28 iulie, ocupanții ruși au tras de patru ori de la mai multe lansatoare de rachete “Hurricane”.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Se știe deja despre cel puțin trei morți și trei răniți. 6 clădiri de apartamente și 6 case private au fost avariate”, a spus el.conform informațiilor preliminare, inamicul a folosit muniții cu dispersie.

Kirilenko a spus că salvatorii lucrează la fața locului.

t.me/pavlokyrylenko_donodat.me/pavlokyrylenko_donoda

După cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de 27 iulie, invadatorii au lansat un atac cu rachete asupra Bakhmut. Una dintre rachete a lovit clădirea hotelului, ucigând 4 persoane și rănind 5 persoane.

războiul din Ucraina: date actuale

Rusia desfășoară o ofensivă lentă în Donbas, încercând să avanseze în direcțiile Bakhmut și Avdiivka. 

După o serie de atacuri eșuate, Rusia, a declarat Statul Major General, a avut un succes tactic parțial în direcțiile așezărilor Soledar și Vershina.

Încercările inamicului de a efectua operațiuni de asalt în direcțiile așezărilor Yakovlevka, Bakhmut și Semigorye au eșuat, de asemenea. 

Dimineața, Statul Major General a raportat despre respingerea cu succes a asaltului inamicului la Belogorovka, Regiunea Kherson.

APU a provocat daune mari podului Antonovsky din Kherson cu greve precise, de-a lungul cărora ocupanții transferă personal, echipament și muniție. 

Acest lucru, potrivit multor experți, nu numai că va îngreuna aprovizionarea vitală a BC trupelor rusești în această direcție, dar amenință, de asemenea, să întrerupă cu totul unul dintre grupurile inamice. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.