nu există pierderi în rândul personalului și echipamentelor/foto REUTERS nu există pierderi în rândul personalului și echipamentelor/foto REUTERS

Rușii au tras din nou mortiere în zonele de frontieră din regiunea Chernihiv.

Potrivit Comandamentului Operațional “Nord”, în jurul orei 12:10-12:20, observatorii au înregistrat 9″ sosiri”, probabil dintr-un mortar de 120 mm în direcția Gremyach. 

În plus, aproximativ în același timp, au fost înregistrate 6 “sosiri”, probabil dintr-un mortar de 120 mm sau artilerie cu butoi în direcția Nikolaevka. 

“Nu există pierderi în rândul personalului și echipamentelor. Nu au existat informații despre pierderi în rândul populației locale sau daune aduse infrastructurii civile”, a adăugat Comandamentul. 

Citește și:  bombardarea sângeroasă a stației din Kramatorsk: SBU a raportat de unde bătea inamicul Bombardarea sângeroasă a stației din Kramatorsk: SBU a raportat de unde bate inamicul ocupanții au lovit o instalație militară de pe Rivne cu o rachetă Ocupanții au lovit o instalație militară de pe Rivnenshina cu o rachetă Rusia a deportat mai mult de 1,3 milioane de ucraineni pe teritoriul său - Denisova Rusia a deportat mai mult de 1,3 milioane de ucraineni pe teritoriul său – Denisova

Anterior a fost raportat că ocupanții ruși au tras pe teritoriul regiunii Sumy de la artilerie sâmbătă dimineață. Comanda operațională” nord ” a menționat că 6 parohii au fost înregistrate în direcția așezării Kucherivka.

După cum a scris UNIAN, pe 19 mai, ocupanții de pe teritoriul Federației Ruse au bombardat regiunea Sumy de-a lungul întregii frontiere: au fost bătuți cu arme autopropulsate, mortare și arme de calibru mic.

Federația Rusă continuă să dețină trupe la granița cu regiunile Chernihiv și Sumy pentru a constrânge acțiunile unităților forțelor de apărare ucrainene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *