rușii au tras în regiunea Sumy/foto facebook.com/Zhyvytskyy rușii au tras în regiunea Sumy/foto facebook.com/Zhyvytskyy

Dimineața, armata rusă a bombardat din nou regiunea Sumy, au fost înregistrate 10 “sosiri”.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky în canalul său de telegramă.

“În noaptea de 3 August, tăcerea a fost deranjată doar de o furtună. Dar dimineața, aproximativ șapte și jumătate, a început bombardarea Hromadei Krasnopolskaya. 10 sosiri de la ACS”, a menționat el.

Potrivit lui Zhivitsky, nimeni nu a fost rănit anterior.

Reamintim că pe 2 August, trupele ruse au tras de șase ori la granițele regiunii Sumy, au fost înregistrate în total 62 de “sosiri”. În toate cazurile, nu au existat victime și distrugeri.

Citește și:  dimineața rușii au tras în regiunea Mykolaiv: există un om rănit Dimineața, rușii au bombardat regiunea Mykolaiv: există un om rănit Ucraina este lipsită de arme - Arestovich Ucraina este extrem de lipsit de arme-Arestovich

războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești se concentrează pe capturarea lui Donbass. Ca urmare a atacurilor, inamicul are un succes parțial în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

În același timp, încercările de a avansa inamicul în direcția companiei-Vershina, Vladimirovka – Yakovlevka, Klinovo – Zaitsevo și Pokrovskoye – Bakhmut au fost respinse cu succes. Invadatorii s-au retras cu pierderi.

De asemenea, Forțele Armate ale Federației Ruse au efectuat operațiuni de asalt în direcția Mineralnoye – Avdiivka, nu au avut succes, s-au retras.Ofensivele rusești din direcțiile Kramatorsk și Harkov au fost respinse cu succes.

Ca urmare a loviturilor precise de rachete ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra depozitelor ocupanților din Regiunea Herson, Rusia a început să transfere unități suplimentare spre sud și acum a luat o poziție defensivă. potrivit șefului ex-adjunct al Statului Major General, locotenent general Igor Romanenko, Federația Rusă ar putea schimba planul de atac asupra Ucrainei, încercând să captureze regiunile sudice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *