consecințele bombardării Harkovului/fotografie de Alexey Reznikov, TwitterConsecințele bombardării Harkov/fotografie de Alexey Reznikov, Twitter

invadatorii ruși au tras la Harkov cu rachete S-300 de pe teritoriul regiunii Belgorod. 

Acest lucru este raportat de către Biroul Regional Kharkiv Procuraturii pe rețeaua socială Facebook. 

În noaptea de 4 August, militarii ruși au atacat cartierul Nemyshlyansky din Kharkiv, clădirile întreprinderii au fost avariate. În plus, s-au format două pâlnii cu diametrul de 7 și 8 metri. “Conform datelor preliminare, bombardamentele au fost efectuate de rachete S-300 de pe teritoriul regiunii Belgorod din Federația Rusă”, se arată în raport. 

Citește și:  Krivoy Rog, Zaporozhye și Nikolaev: experții au numit posibile direcții de atac ale rușilor Krivoi Rog, Zaporozhye și Nikolaev: experții au numit posibile direcții de atac ale rușilor explozii în Kherson: șeful Consiliului regional a explicat ce s-a întâmplat Explozii în Kherson: șeful Consiliului regional a explicat ce sa întâmplat  ocupanții din Republica Ciuvașă s-au răzvrătit împotriva escrocilor de la Kremlin (video) ocupanții din Republica Ciuvașă s-au răzvrătit împotriva “escrocilor” de la Kremlin (video)

După cum a raportat UNIAN mai devreme, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, trupele rusești se concentrează pe capturarea Donbass. Ca urmare a atacurilor, inamicul are un succes parțial în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

La rândul său, președintele administrației militare regionale din Harkov, Oleg Sinegubov, a declarat pe 3 August că în zilele următoare inamicul va intensifica loviturile de rachete asupra Harkovului și districtelor din regiune.

În opinia sa, neavând succes în față, ocupanții nu numai că răspândesc falsuri, ci continuă și teroarea împotriva civililor din impotență.

Khvrykov a fost sub foc constant de când apărătorii ucraineni i-au alungat pe invadatori din oraș până la periferia regiunii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.