Rusia bombardează regiunea Sumy/foto Procuratura regională Sumy Rusia bombardează regiunea Sumy/foto parchetul regional Sumy

Din cauza atacurilor cu mortar din regiunea Sumy, un civil în vârstă de 48 de ani a fost rănit, 1 casă a fost distrusă și cel puțin 9 case au fost avariate, un suport electric.

Pr este scris de serviciul de presă al Procuraturii regionale Sumy.

Potrivit anchetei, la 19 iunie 2022, de la ora 3:5:30, militarii ruși, folosind mijloace de război interzise de dreptul internațional, au tras mortare de pe teritoriul Federației Ruse în orașul Seredina-Buda din Districtul Shostka din regiunea Sumy.

 foto rușii au tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere pe 19 iunie 2022 biroul procurorului regional al orașului Sumy foto rușii au tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere pe 19 iunie 2022 biroul procurorului regional al Sumy din regiunea Sumy  foto rușii au tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere pe 19 iunie 2022 biroul procurorului regional al orașului Sumy foto rușii au tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere pe 19 iunie 2022 Biroul procurorului regional al orașului Sumy al sectorului X. Photo Russians a tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere pe 19 iunie 2022 biroul procurorului regional din Sumy foto rușii au tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere pe 19 iunie 2022 Biroul procurorului regional al orașului Sumy al sectorului X. foto rușii au tras mortare în regiunea Sumy: există distrugere pe 19 iunie 2022 biroul procurorului regional al Sumy

Citește și:  situația din regiunea Odessa rămâne tensionată și alarmantă-Bratchuk Situația din regiunea Odesa rămâne tensionată și alarmantă-Bratchuk  linia frontală a avansat 10 kilometri: Primarul din Melitopol a anunțat abordarea dezocupării Linia frontală a avansat 10 kilometri: Primarul din Melitopol a anunțat abordarea de-ocupație

Un incendiu a început din cauza bombardamentelor. O clădire rezidențială a fost distrusă de incendiu, cel puțin 9 case, dependințe și altele asemenea au fost, de asemenea, deteriorate. O femeie civilă de 48 de ani a fost rănită.

De asemenea, ca urmare a bombardării, suportul electric a fost deteriorat și firele au fost rupte.

se desfășoară o anchetă preliminară privind încălcarea legilor și obiceiurilor de război.

După ce trupele ucrainene au împins ocupanții ruși în străinătate, regiunea Sumy suferă în mod constant de bombardamente din partea rusă. 

În plus, pe 30 mai, guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, a declarat că Rusia trimite trupe la granița cu Ucraina în regiunea Kursk. În special, artileria și lansatoarele de rachete ale ocupanților sunt trase în regiunea Sumy.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.