manevrele navelor rusești au fost observate în Marea Neagră pe 17 martie/screenshot

În dimineața zilei de 18 martie, Tunarii antiaerieni ucraineni au doborât o rachetă de croazieră inamică pe cer peste regiunea Odessa.

Acest lucru a fost raportat de serviciul de Relații Publice al Comandamentului aerian Pivden.

“Astăzi, 18 martie, la ora 5 dimineața, o rachetă de croazieră inamică pe mare a fost doborâtă pe cer peste regiunea Odessa de o unitate de rachete antiaeriene a Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei”, se spune în mesaj.

În același timp, în jurul orei 8 dimineața, locuitorii din Odessa și din regiune au auzit o explozie puternică. După cum a spus șeful satului Velikodolinskoye din Districtul Odessa Nikolay Lukyanchuk, o grevă de rachete a avut loc în afara așezării. Potrivit acestuia, nimeni nu a fost rănit.

După cum a raportat UNIAN, manevrele navelor rusești au fost observate ieri în Marea Neagră. Președintele Administrației Regionale de Stat din Odessa, Serghei Bratchuk, a spus că aceasta este “presiune psihologică” și nu se vorbește despre pregătirea pentru debarcarea trupelor. El a menționat că forțele de autoapărare din Odessa vor face totul pentru a se asigura că această amenințare din mare dispare.

astăzi Bratchuk a spus că lângă Odessa, apărarea aeriană ucraineană a doborât o dronă inamică “Orlan-10” lansată de la una dintre navele inamice de aterizare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.