în regiunea Odessa, două rachete inamice au lovit o instalație de infrastructură militară/foto facebook.com/Командування Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale UcraineiÎn regiunea Odessa, două rachete inamice au lovit o instalație de infrastructură militară/foto facebook.com/Командування AFU Air Force

În regiunea Odessa, două rachete inamice au lovit o instalație de infrastructură militară.

Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor din cadrul Comandamentului operațional “Pivden”.

“Un atac cu rachete a fost lansat în regiunea Odesa la ora 11: 00. Trei avioane Su-35 au tras 4 rachete lansate din Marea Neagră. O rachetă a fost doborâtă deasupra mării. Doi au lovit o instalație de infrastructură militară. Stingerea incendiilor continuă”, se arată în raport.

Comandamentul a adăugat că o altă rachetă a lovit podul peste estuarul Nistrului, pe care inamicul continuă să-l distrugă din aprilie, de atunci podul nu a funcționat.

Potrivit OK “Pivden”, nu au existat victime ca urmare a atacului.

Reamintim că, începând de Luni, 18 iulie, doi transportatori inamici de rachete operaționale-tactice Kalibr sunt în serviciu de luptă în Marea Neagră.

la 17 iulie, președintele Vladimir Zelensky a anunțat că adversarii au lansat deja peste trei mii de rachete de croazieră pe teritoriul ucrainean.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.