așa arată Severodonetsk după bombardarea Federației Ruse/facebook.com/Сергей GaidaiAșa arată Severodonetsk după bombardarea Federației Ruse/facebook.com/Сергей Gaidai

Ocupanților ruși li s – au acordat noi termene pentru confiscarea centrului administrativ al regiunii Luhansk-se presupune că trebuie să ocupe Severodonetsk până pe 22 iunie.

Acest lucru a fost declarat de către expertul militar Oleg Jdanov într-un interviu cu Mark Feigin joi seara.

Potrivit acestuia, unitățile ocupanților, staționate anterior în direcția Zaporozhye lângă Melitopol, au fost trimise și în zona Severodonetsk.

“Presupun că nu au mers la Herson, ci spre Severodonetsk… Da, este mai departe decât Kherson. Cert este însă că nu există un avans semnificativ al trupelor noastre în direcția Kherson și pur și simplu extindem capul de pod acolo, nu efectuăm atacuri masive. Atacăm doar în zone separate. Dar este probabil să consolideze direcția Severodonetsk, iar acum această pauză poate dura puțin mai mult și se poate transforma într-o regrupare a trupelor”, a remarcat expertul.

“Faptul este că informațiile au fost primite – un nou termen limită. Nu mai este 10 iunie, este 22 iunie”, a comentat Zhdanov noile sarcini pentru momentul capturării Severodonetsk.

El a mai spus cine va conduce operațiunea pentru a” captura ” orașul. Amintiți-vă că la începutul lunii iunie, echipa de informații privind conflictele a raportat că Gennady Zhidko a fost numit șeful operațiunilor militare din Ucraina în locul lui Alexander Dvornikov.

“Nu, nu a schimbat-o, ci a întărit-o. Zhidkov a fost” dat ” Severodonetsk, iar Dvornikov conduce întreaga operațiune. Astfel de informații au venit”, a spus Jdanov.

Amintim, au fost primite informații anterioare că APU controlează zona industrială și cartierele adiacente din Severodonetsk. Potrivit șefului OVA, Serghei Gaidai, este nevoie de artilerie grea pentru a “curăța” orașul. Apoi, trupele ucrainene vor putea expulza ocupanții în trei zile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.