rușii se plâng de lipsa hainelor/foto Europa emergentăRușii se plâng de lipsa de haine/foto Europa în curs de dezvoltare

Armata rusă, staționată la o bază din orașul Valuyki, Regiunea Belgorod, la granița cu Ucraina, se confruntă cu o lipsă de hrană, îmbrăcăminte și echipament.

Acest lucru este raportat de Reuters.

Informațiile militare britanice și Pentagonul, în evaluările publicate, susțin că campania rusă este încetinită din cauza problemelor legate de furnizarea de alimente și combustibil, precum și de serviciile necesare trupelor sale.

Mama unuia dintre soldații trimiși să lupte împotriva Ucrainei a spus că a venit la Valuyki de două ori din februarie pentru a aduce mâncare pentru unitatea fiului ei din cauza lipsei de rații.

Potrivit acesteia, unii soldați din unitatea militară aveau cizme cu tălpile căzute și jachete de in cu căptușeală de bumbac care nu se puteau încălzi.

Rezidentul local Olga Lukina, al cărui soț servește în unitatea de informații a țării agresoare, a declarat că cercetașii nu au drone și echipamente de vedere nocturnă, iar alte unități au nevoie de hrană, motorină, precum și “unde să spele și să spele hainele

Citește și:  oamenii sunt răpiți și puși în subsoluri: a devenit cunoscut despre agresiunea rușilor în teritoriile ocupate din sud Ei răpesc oameni și îi pun în subsoluri: a devenit cunoscut despre agresiunea rușilor în teritoriile ocupate din sud ocupanții exploatează Regiunea Kherson cu muniție din anii '50 - inteligență Ocupanții exploatează Regiunea Kherson cu muniție din anii ‘ 50-inteligență trupele ucrainene controlează zona industrială și cartierele adiacente din Severodonetsk-VGA Trupele ucrainene controlează zona industrială și cartierele adiacente din Severodonetsk – VGA

Un alt locuitor din Valuykiv, Lyubov Zazharskaya, a raportat că soldații îi cereau să spele și să calce haine, deoarece rufele de la bază nu puteau face față.

Reuters a analizat publicul local și camerele de chat. La sfârșitul lunii aprilie, soldatul Rafael Aliyev a scris într-unul dintre ei despre necesitatea de a repara o mașină avariată de șrapnel în timpul luptelor.

“Ministerul rus al Apărării, la naiba, nu are piese de schimb”, a spus mesajul său.

Într-un comentariu adresat agenției, soldatul a spus că este posibil să aștepte o lună piese de schimb de la Ministerul Apărării al țării agresoare, motiv pentru care ocupanții apelează periodic la voluntari pentru ajutor.

În camerele de chat locale, Reuters a văzut, de asemenea, rapoarte că armata rusă avea nevoie de emițătoare radio Motorola și drone DJI. În aceste chat-uri, există dovezi ale transferului echipamentului colectat către armata rusă din Valuyki.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că, potrivit informațiilor occidentale, trupele rusești depășesc numărul forțelor ucrainene în rezervele de muniție de 40 de ori.

Partea ucraineană a epuizat aproape complet rezervele de rachete pentru MLRS precum “Smerch” și “Hurricane”, ceea ce a făcut posibilă restrângerea eficientă a avansurilor trupelor rusești în primele luni ale războiului la distanțe de la 37 la 50 de mile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.