ocupanții suferă pierderi în Ucraina/REUTERS photo

Ocupanții ruși caută “cartușe Ucrainene” pentru a se împușca în picioare și a ajunge la spital.

Acest lucru este demonstrat de o altă conversație interceptată a SBU. Arată cât de demoralizată și învinsă este armata invadatorului.

“Vă voi spune cu încredere… Am vrut să ne împușcăm reciproc picioarele cu 7,62 runde, ucrainene, pe scurt, și să ne întoarcem la spitalul din Budenovsk…”,- ocupantul a împărtășit cu mama sa.

Potrivit ocupantului, el visează să fugă de pe câmpul de luptă, deoarece pierderile sunt înspăimântătoare. Rămășițele brigăzii sale sunt acum desfășurate în regiunea Mykolaiv.

“Avem 120 de persoane trimise înapoi de la brigadă la spital cu răni… Aproximativ 320 de persoane au fost rănite și 350 de persoane au fost încărcătura “200”, a adăugat armata rusă și a recunoscut că brigada sa nu era pregătită.

anterior, pe rețea a apărut un videoclip în care ocupanții ruși se plâng de” unchiul Vovka ” și vorbesc despre pierderile uriașe din Ucraina. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că 14 mii de ruși au fost lichidați în țara noastră după începerea invaziei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.