inamicul încearcă să creeze condiții favorabile pentru capturarea lui Soledar și Bakhmut facebook.com/GeneralStaff.ua inamicul încearcă să creeze condiții favorabile pentru capturarea Soledar și Bakhmut
facebook.com/GeneralStaff.ua

Ocupanții ruși efectuează operațiuni ofensive în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

Acest lucru este menționat în rezumatul de dimineață al Statului Major General.

Inamicul încearcă să creeze condiții favorabile pentru capturarea lui Soledar și Bakhmut, pentru a extinde teritoriul controlat la periferia vestică a orașului Donetsk. 

Pe direcția Bakhmut Inamicul a efectuat atacuri asupra infrastructurii militare și civile lângă Yakovlevka, Kodema, Pokrovsky, Razdolevka, Vershka, Bakhmut și Soledar. a condus acțiuni ofensive și de asalt pentru a îmbunătăți situația tactică, nu a avut succes.

Pe direcția Avdiivka Inamicul a efectuat atacuri de artilerie și tancuri lângă Peski, Prechistovka, șevcenko, Vladimirovka, Novobakhmutovka, Nevelsky, Netailovoye și Krasnogorovka. a condus acțiuni ofensive, luptele continuă.

Citește și:  explozii în regiunea Zaporozhye: a fost înregistrată sosirea mai multor rachete vechi Explozii în regiunea Zaporozhye:” sosirea ” mai multor rachete bătrâne a fost înregistrată Arestovich a sfătuit să rostogolească raportul scandalos Amnesty International într-un tub Arestovich a sfătuit să rostogolească raportul scandalos Amnesty International”într-un tub” APU a distrus trei depozite de muniție inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 - OK South într-o zi APU a distrus trei depozite de muniție inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 – OK South într-o zi ”

În direcția slavă bombardarea a fost înregistrată lângă Bogorodichny, Mazanivka, Gusarovka, Adamovka, Kurulka, Khrestyshche, Suligivka, destul de mare și mare Komishuvakhi. 

în direcția Kramatorsk atacuri de artilerie cu baril și rachetă, tancuri au fost înregistrate în zonele așezărilor Seversk, Nikolaevka, Starodubovka, Disputable, Krivaya Luka, Verkhnekamenskoye, Grigorovka, Serebryanka, Raygorodok și Kaleniki. au fost bătălii de tragere.după cum a scris UNIAN, Forțele Armate din sudul țării au distrus trei depozite de muniții inamice într – o zi-în Pridneprovsky, Kherson și Tokarevka. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *