” Pontoon crossing ” lângă Podul Antonovsky/Screenshot

Ocupanții ruși construiesc “treceri de pontoane” în regiunea Herson după ce forțele armate ucrainene au început să lovească poduri importante din punct de vedere strategic în regiune.

activistul Kherson Vladimir Molchanov a raportat acest lucru pe canalul 24.

Astfel, potrivit lui Molchanov, rușii încearcă să elimine consecințele loviturilor directe în podul Antonovsky. 

Activistul a menționat că înainte ca trecerea de pe Podul Antonovsky să devină în cele din urmă imposibilă, rușii au reușit să depășească un lot de echipamente noaptea. Și cel care nu a avut timp să fie transportat, apărătorii ucraineni au lovit.

“Au construit un ponton care traversează deja Ingulets în Daryevka, în aceleași locații care au fost încă din vremurile “sovietice”. A existat un pod ponton, dar unul staționar”, a spus activistul.

Acest pod există de 30 de ani sub formă de pontoane, a explicat activistul. Rușii au construit un feribot de-a lungul intrărilor sale, deghizând totul cu crenguțe.

Citește și:  A devenit cunoscut despre noua asistență militară pentru Ucraina: Lituania transferă vehicule blindate A devenit cunoscut despre noua asistență militară pentru Ucraina: Lituania transferă vehicule blindate Reuters a aflat despre agenții secreți ai Kremlinului din Ucraina: cine era sub capotă Reuters a aflat despre agenții secreți ai Kremlinului în Ucraina: cine a fost”sub capotă”  în Bakhmut, lucrările de căutare au fost finalizate în hotelul distrus de invadatori: sunt morți În Bakhmut, lucrările de căutare au fost finalizate în hotelul distrus de invadatori: există morți

greve pe poduri din Regiunea Herson

Pe 19 și 27 iulie, Forțele Armate ucrainene au lansat o serie de greve pe Podul Antonovsky, care leagă țărmurile Kherson-ului ocupat de ruși. Din cauza daunelor cauzate, este imposibil să se miște de-a lungul ei.  

pe 24 iulie, singurul pod peste Ingulets din Regiunea Herson a fost atacat și de APU. 

Locotenentul general Igor Romanenko a confirmat că situația cu Podul Antonovsky din Kherson a fost luată sub controlul focului Forțelor Armate din Ucraina. 

Potrivit expertului Ivan Kirichevsky, pentru a părăsi țărmul tăiat al orașului, ocupanții ruși vor trebui să-și lase toate echipamentele grele aici. 

După cum sa menționat în informațiile Britanice, AFU a creat un cap de pod la sud de râul Ingulets, care formează granița de nord a Kherson-ului ocupat de ruși.  Aprovizionarea armatei ruse pe malul drept al regiunii Kherson a fost efectuată prin Nipru. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.