A fost un incendiu la locul bombardamentului/fotografie facebook.com/GeneralStaff.uaa fost un incendiu la locul bombardamentului/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Ocupanții din “uraganele” au tras asupra comunității Shirokov din Regiunea Dnipropetrovsk, în urma căreia o persoană a fost ucisă și alte două au fost rănite.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Consiliului regional Dnipropetrovsk Nikolay Lukashuk în canalul său Telegram.

Potrivit acestuia, în timpul zilei, trupele de ocupație rusești au tras de mai multe ori în districtul Krivoy Rog.

“Din” uragane ” a lovit întreprinderea agricolă din comunitatea Shirokov. Ca urmare a bombardamentului, un băiat de 28 de ani a fost ucis, încă două persoane au fost rănite. Sunt într-o stare moderată în spital”, a spus Lukashuk. 

El a adăugat că a existat un incendiu la locul bombardamentului – iarba uscată a ocupat o suprafață de 4 hectare. acum salvatorii au stins deja flăcările.

Citește și:  de la începutul lunii iulie, invadatorii au provocat aproape o sută de rachete și atacuri aeriene asupra Ucrainei De la începutul lunii iulie, invadatorii au provocat aproape o sută de rachete și atacuri aeriene asupra Ucrainei  Rusia a suferit o înfrângere politică în războiul cu Ucraina - expert Rusia a suferit o înfrângere politică în războiul cu Ucraina – expert Ucraina poate transforma valul de război din nou-The Washington Post Ucraina poate transforma valul de război din nou-The Washington Post

De asemenea, invadatorii au intrat în vecinătatea Novosemenovka, care se află în comunitatea Apostolică. Nu au existat victime și nici distrugeri.

Teritoriile de frontieră ale comunității teritoriale Zelenodolsk au fost, de asemenea, incendiate în timpul zilei, nu au existat victime.

“În comunitatea Velikomikhailovo din Districtul Sinelnikovsky, inamicul a tras pe câmpurile de la granița cu regiunea Zaporozhye. Suprafața aproximativă a incendiului este de aproximativ 10 hectare. nu există victime”, a spus Lukashuk.

În alte raioane din Regiunea Dnipropetrovsk, potrivit lui, a doua zi a trecut fără situații de urgență. 

După cum a raportat UNIAN, pe 10 iulie, într-un interviu acordat Sunday Times, Ministrul Apărării Alexei Reznikov a declarat că președintele Vladimir Zelensky a ordonat armatei să ocupe zonele de coastă din sud, în acest scop se adună milioane de forțe de luptă echipate cu arme occidentale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.