A fost un videoclip cu un tanc rus care împușcă o casă în Mariupol la distanță de gol/captură de ecran

Un videoclip a apărut online cu un tanc rus care trage la distanță la o clădire rezidențială cu mai multe etaje din Mariupol, care a fost blocată de trupele rusești de două luni.

videoclipul a fost publicat în telegramă de Regimentul ucrainean “Azov”.

Se remarcă faptul că, în momentul bombardării, civilii se ascundeau în subsolurile clădirii înalte.

“Acest videoclip este o demonstrație vizuală a motivului pentru care civilii din Mariupol, inclusiv cei care se ascund pe teritoriul uzinei Azovstal, se tem să părăsească subsolurile și nu cred ocupanții cu privire la posibilitatea evacuării în siguranță din oraș”, spune legenda videoclipului.

blocada Mariupol și planta Azovstal

Inamicul nu încetează să livreze artilerie și lovituri aeriene asupra orașului. Uzina de prelucrare a metalelor Azovstal, unde se află atât personalul civil, cât și cel militar, este practic distrusă. Apărătorii speră că orașul va fi deblocat prin mijloace politice sau militare.

Se remarcă faptul că există cel puțin 2 mii de civili pe Azovstal. Oamenii se află în condiții teribile, nu există medicamente, există o situație catastrofală cu apă și alimente.

cu o zi înainte, Ucraina a oferit Rusiei să organizeze o rundă specială de negocieri chiar la zidurile Azovstal și a avertizat cu privire la consecințele în caz de refuz.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.