APU deține apărarea în Est/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua APU deține apărarea în Est/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua rușii din teritoriile ocupate au nevoie de un referendum pentru mobilizare cât mai curând posibil.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în aerul teledonului all-ucrainean.

“Ocupanții se pregătesc rapid pentru referendum, pentru că înțeleg că au nevoie disperată de mobilizare. Ei au nevoie de un referendum doar pentru a declara apoi mobilizarea, pentru a declara că Ucraina a atacat Rusia. Astfel, pentru a legaliza recrutarea și mobilizarea persoanelor care pot fi trimise împotriva Ucrainei”, a spus Gaidai. 

De asemenea, potrivit acestuia, invadatorii le spun locuitorilor teritoriilor ocupate că vor restabili în curând infrastructura în așezări, ceea ce nu este de fapt posibil.

Citește și:  le este frică de Nimags și contraofensiva AFU: Gaidai a povestit despre starea de spirit a ocupanților Ei se tem de Nimags și contraofensiva Forțelor Armate din Ucraina: Gaidai a spus despre starea de spirit a ocupanților  Gaidai: Severodonetsk ar fi putut fi recucerit dacă armele occidentale ar fi ajuns mai devreme Gaidai: ar fi fost posibil să recucerim Severodonetsk dacă armele occidentale ar fi ajuns mai devreme șeful Lugansk Ova Sergey Gaidai: fără artilerie, rușii de pe câmpul de luptă nu sunt nimic Șeful Luhansk OVA, Serghei Gaidai: fără artilerie, rușii nu sunt nimic pe câmpul de luptă

“Ei spun că în câteva săptămâni vor putea să stabilească toată infrastructura din orașe. Pot spune în mod responsabil că ocupanții, dacă fac tot posibilul și imposibilul și pot aduce fie apă, gaz sau electricitate în orașe, atunci infrastructura nu le va permite să conecteze toate acestea și să facă cablaje în orașe. Este doar nerealist, orice expert va spune că este nerealist… Prin urmare, după contraofensiva noastră, după dezocupare, noi vom fi cei care vor trebui să facem o cantitate imensă de muncă pentru a reconstrui totul”, a subliniat șeful OVA.

După cum a raportat UNIAN, potrivit șefului Ova Luhansk, Serghei Gaidai, Regiunea Luhansk nu a fost complet capturată, două așezări dețin încă apărarea.

Kremlinul se grăbește să organizeze referendumuri în teritoriile ocupate din Ucraina pentru a-i oferi lui Vladimir Putin motive să le includă în Federația rusă în septembrie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *