rușii exploatează Coasta rezervorului Kakhovsky/REUTERS photo rușii exploatează Coasta rezervorului Kakhovsky/REUTERS photo

Unitățile de inginerie ale ocupanților ruși iau măsuri pentru a mina Coasta rezervorului Kakhovsky.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Se remarcă faptul că în direcția Zaporozhye, gruparea inamicului este întărită suplimentar de un batalion de tancuri format pe tancurile T-62.

Inamicul nu a efectuat operațiuni militare active în direcția Bugului de Sud. Continuă bombardarea trupelor ucrainene și efectuează recunoașterea aeriană folosind drone.

“S-a dezvăluit că unitățile de inginerie ale ocupanților iau măsuri pentru a mina Coasta rezervorului Kakhovsky”, se spune în raport.

În direcția Basarabiei, pe teritoriul regiunii transnistrene a Republicii Moldova, nivelul pericolului terorist a fost redus. În același timp, personalul grupului operațional al trupelor ruse din regiune continuă să servească într-un mod îmbunătățit.

Statul Major General a anunțat, de asemenea, ofensiva invadatorilor în direcțiile Severodonetsk, precum și așezările Kamyshevakha, Nyrkovoye, Berestovoye și Belogorovka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.