ocupanții ruși capturați Mariupol/fotografie de Maxar Technologies ocupanții ruși capturați Mariupol/fotografie de Maxar Technologies

Ocupanții ruși au în vedere o modalitate de a” mina ” Mariupol prin eliberarea ucrainenilor capturați în câmpurile minate. Pentru a face acest lucru, au inventat chiar și un nou termen: “deminarea prin metoda naturală.”

serviciul de securitate al Ucrainei a devenit conștient de aceste intenții teribile ale invadatorilor prin convorbiri telefonice interceptate.

“Momentul a fost discutat, se pare: pentru a vă ajuta pe dvs. sau orașul Mariupol să curățați minele în mod natural sau la tranșeele pe care doresc să le identifice deținuții din Melitopol”, îi spune colegului său un militar rus FSB cu indicativul de apel “Caspian” înregistrarea publicată a conversației.

El mă asigură că acest lucru a fost deja convenit cu colaboratorii locali care îndeplinesc rolul autorităților de ocupație: “Tor” (un angajat al FSB al Federației Ruse) m-a informat că inițiativa vine de la dvs…. conducerea noastră a duplicat comandantul regiunii, toată lumea este conștientă de tot. Principalul lucru este să ne gândim la mecanism.”

SBU clarifică faptul că mecanismul este unde să păstreze și cum să hrănească “forța de muncă”, astfel încât să-i ajute “familia”însetată de sânge.

anterior a fost raportat modul în care ocupanții ruși încearcă să încheie căsătorii fictive pentru a nu lupta.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.