REUTERS

Consilier al șefului Ministerului Apărării Markian Lubkivsky a confirmat faptul că ocupanții nu au abandonat intenția lor de a încerca să atace Kiev. Cu toate acestea, APU descurajează efectiv inamicul.

el a anunțat acest lucru în aerul teledonului național.

“Agresorul încearcă să se apropie de Kiev și mai aproape de direcția nord-est. Armata ucraineană se apără strălucit aici și efectuează o contraofensivă”, a spus el.

Acum rușii se confruntă cu probleme logistice și cu o stare morală și psihologică scăzută. Acești doi factori, a adăugat Lubkivsky, sunt esențiali în negocierile cu Rusia.

Consilierul Reznikov a menționat că Federația Rusă nu cruță vieți omenești, deci nu se poate exclude faptul că “agresorul va încerca să arunce toate resursele disponibile în luptă

“Federația Rusă încearcă să atragă la invazia Ucrainei pe toți cei care nu-i pare rău. Este evident că nu sunt pregătiți să moară, dar soarta lor va fi aceeași cu soarta a 13.800 dintre predecesorii lor”, a spus Lubkivsky.

După cum a scris UNIAN, potrivit consilierului șefului PO, Mikhail Podolyak, trupele ucrainene au lansat o contraofensivă împotriva ocupanților ruși într-o serie de zone operaționale.anterior, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că capacitatea de luptă a unităților forțelor de ocupație ale Federației Ruse din Ucraina a fost pierdută până la 40%. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *