datorită numărului mare de răniți pe teritoriul Crimeei, se desfășoară activ o campanie de donare de sânge/foto de REUTERSDatorită numărului mare de răniți pe teritoriul Crimeei, se desfășoară în mod activ o campanie de donare de sânge/foto de REUTERS

Soldații ruși uciși și răniți de pe insula Zmeiny vor fi duși în Sevastopolul ocupat temporar.

Acest lucru este raportat de serviciul de presă al Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Dintre cei patruzeci de semnalizatori ai Forțelor Armate ale Federației Ruse trimiși pe insula Snake, opt s-au întors în viață. Zece cadavre ale morților au fost evacuate în același timp. Toți aceștia sunt personal militar al unității speciale de comunicații a Forțelor Armate ale Federației Ruse, care este staționată în Sevastopol ocupat. Până în prezent, Spitalul Militar din Sevastopol este plin de intervenții chirurgicale și Traumatologie”, se spune în raport.

se remarcă faptul că, datorită încărcăturii mari, patruzeci de paturi sunt instalate în secții.

În plus, datorită numărului mare de răniți pe teritoriul Crimeei, se desfășoară în mod activ o campanie de donare de sânge.

“În același timp, oricine poate deveni donator – nu sunt necesare documente medicale, nu se efectuează nicio examinare”, a raportat GUR.

În același timp, așa cum s-a spus în informații, “întreprinderile de Stat” din peninsulă au primit ordin de la autoritățile de ocupație să trimită un anumit număr de bărbați la birourile locale de înrolare militară.

“Ei sunt invitați să semneze contracte cu Forțele Armate ale Federației Ruse pentru o perioadă de trei luni până la un an. Ei promit să servească în teritoriile ocupate temporar din regiunile Kherson și Zaporozhye”, se spune în mesaj.anterior, s-a raportat că mobilizarea ilegală în rândurile armatei ruse continuă în Crimeea ocupată temporar de Rusia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *