APU a încetinit ofensiva Rashistă din estul Ucrainei /foto UNIANAPU a încetinit ofensiva Rashistă din estul Ucrainei/foto UNIAN

Ocupanții au eșuat din nou în încercarea de a prelua controlul asupra autostrăzii Bakhmut – Lisichansk, care leagă regiunile Donetsk și Luhansk. Armata Rashistă a suferit pierderi în lupta pentru autostradă: 12 morți și 16 răniți. După aceea, invadatorii au informat Înaltul Comandament că nu vor mai merge în ofensivă.

Acest lucru a fost scris de jurnalistul ucrainean Roman Tsymbalyuk pe Facebook.

“Pe 13 iunie, un grup de trupe aeriene ale Forțelor Armate ale Federației Ruse și Corpul 1 armată al “DNR” au încercat să preia controlul autostrăzii Bakhmut-Lisichansk. În timpul acțiunilor de asalt, 12 militari ai Forțelor Armate ale Federației Ruse au fost uciși, 16 au fost răniți. După o ofensivă nereușită, personalul care a luat parte la lupte refuză să continue atacul în viitor”, a scris Tsymbalyuk.

Reamintim, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, Rusia a pierdut deja 32.750 de soldați ca urmare a războiului pe scară largă din Ucraina. GUR a interceptat conversația ocupanților care fugeau de pe câmpul de luptă de frică.

tot în regiunea Mykolaiv, armata ucraineană a atacat un grup inamic din elicoptere. 

Citește și:  intimidat de tortură: cecenii sunt conduși cu forța la război sub pretextul voluntarilor-mass-media Intimidați de tortură: cecenii sunt conduși cu forța la război sub pretextul “voluntarilor” – Media  jurnaliștii au spus cum erau cu adevărat liderii RPD (video) Jurnaliștii au spus ce au fost cu adevărat liderii “DNR” (video) există bătălii active în regiunea Kharkiv: APU reflectă atacurile rușilor Există bătălii active în regiunea Kharkiv: APU reflectă atacurile rușilorLose: mass-media a spus cum să îngroape armata rusă (video) “Lose”: mass-media a spus cum să îngroape armata rusă(video) ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.