activitatea de gherilă crește în rândul populației locale/ScreenshotActivitatea de gherilă este în creștere în rândul populației locale/Screenshot

Comandamentul rus nu a reușit să stabilească controlul deplin asupra societății civile în teritoriile ucrainene ocupate din 24 februarie.

Acest lucru este menționat în raportul Institutului American pentru studiul războiului.

Este raportat că, în conformitate cu Centrul de rezistență ucrainean, ocupația rusă administrațiile sunt mai degrabă ” create numai pe hârtie.”

Citește și:  le este frică de o contraofensivă APU: o coloană inamică de 27 BMP - 1 a fost văzută la 40 km de Kherson Le este frică de o contraofensivă APU:o coloană inamică de 27 BMP-1 a fost văzută la 40 km de Kherson  rușii vor fi foarte triști: Arestovich despre cât de mult MLRS va afecta cursul luptelor “Rușii vor fi foarte trist”: Arestovich cu privire la modul în care MLRS pe termen lung va afecta cursul luptelor atacantul echipei naționale a spus de ce jucătorii au început să comunice exclusiv în limba ucraineană atacantul echipei naționale a spus de ce jucătorii au început să comunice exclusiv în limba ucraineană

Gauleiterii numiți de Rusia nu pot asigura circulația rublei rusești și nici alte procese birocratice.

Activitatea de gherilă crește în rândul populației locale, care sabotează sistematic regimul ocupației rusești.

Analiștii înșiși explică această inconsecvență a măsurilor de ocupație cu faptul că Kremlinul nu a decis încă cum va integra teritoriile ocupate. 

războiul din Ucraina: date actuale

Inamicul și-a concentrat eforturile pentru a captura regiunile Luhansk și Donetsk. Rușii au avansat adânc în Severodonetsk, dar apărătorii ucraineni își păstrează pozițiile. 

APU reușește să efectueze anumite operațiuni militare locale în oraș, a declarat șeful Luhansk Ova, Serghei Gaidai.

În același timp, inamicul continuă să acopere zonele de frontieră ale Ucrainei pentru a distrage forțele ucrainene și, de asemenea, păstrează nave cu lansatoare de rachete în Marea Neagră.

În același timp, Forțele Armate ucrainene își continuă contraofensiva în direcția Kherson. Linia vitală de aprovizionare la sol a Trupelor de ocupație ale Federației Ruse la granița regiunilor Kherson și Mykolaiv a fost amenințată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.