APU deține apărarea în Est/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua APU ține apărarea în est/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Ritmul actual de avansare a trupelor rusești în regiunea Donetsk nu le va permite să ia Bakhmut, Seversk și alte orașe.

Acest lucru este raportat de UNIAN cu referire la declarația consilierului șefului biroului președintelui Alexei Arestovici în emisiunea “Feigin LIVE”.

“Ritmul, amploarea și prețul acestei promoții sunt de așa natură încât nu ne vor permite să luăm Bakhmut, Seversk și alte orașe. Toate acestea, în cel mai bun caz, se vor încheia în vecinătatea acestor orașe. Nu va fi nici o repetare a Lisichansk și Severodonetsk”, a spus el.

Citește și:  Federația Rusă va rămâne fără echipament: APU a distrus ultimul pod din regiunea Kherson Federația Rusă va rămâne fără echipament: APU a distrus ultimul pod din Regiunea Herson jurnalistul a anunțat datele Pentagonului despre pierderile de pe aerodromul din Crimeea Jurnalistul a anunțat datele Pentagonului privind pierderile de la aerodromul din Crimeea Kramatorsk shelling: două persoane au fost ucise, încă 13 răniți (video) Kramatorsk shelling: două persoane au fost ucise, încă 13 răniți (video)

După cum a raportat UNIAN, ocupanții au lansat 11 atacuri cu rachete asupra Kramatorsk noaptea. Casele din sectorul privat au fost distruse.

În direcția Donetsk, inamicul încearcă să străpungă apărarea trupelor ucrainene și să ocupe linii avantajoase pentru reluarea în continuare a ofensivei în direcțiile orașelor Kramatorsk și Bakhmut.

Pentru a constrânge acțiunile și a preveni transferul unităților ucrainene în alte direcții, inamicul efectuează daune de foc unităților forțelor de apărare de-a lungul liniei de contact.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.