incendii inamice din toate armele disponibile/foto REUTERSInamicul trage din toate armele disponibile/foto de REUTERS

Inamicul și-a concentrat eforturile principale pe direcția Donetsk, unde efectuează atacuri din întreaga gamă de arme și aeronave.

Acest lucru este raportat de Statul Major General în rezumat la ora 6:00.

“Inamicul nu încetează să efectueze operațiuni ofensive în zona operațională estică. Inamicul și-a concentrat eforturile principale pe direcția Donetsk…”,- spune mesajul.

Se remarcă faptul că, în această direcție, ocupanții au efectuat atacuri din întreaga gamă de arme disponibile în aviație, inclusiv, cu scopul de a epuiza personalul și de a distruge fortificațiile unităților trupelor noastre.

În același timp, în direcțiile Limansky, Bakhmut și Kurakhovsky, inamicul continuă să conducă o ofensivă, luptele continuă.

În direcția Avdiivka, după pierderile provocate de forțele de apărare, inamicul sa retras în poziții ocupate anterior.

În direcțiile Severodonetsk și Novopavlovsky, ostilitățile active nu au fost conduse de inamic, inamicul a încercat să efectueze o înfrângere de foc a unităților trupelor noastre.

în Mariupol inamicul continuă artileria masivă și loviturile aeriene. Ocupanții și-au concentrat eforturile principale pe blocarea și înfrângerea unităților noastre din zona uzinei Azovstal”, a adăugat Statul Major General.

după cum a scris UNIAN, soldații ucraineni ai trupelor de asalt aerian au distrus o coloană de pușcași marini ruși și 5 tancuri în direcția Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.