trupele rusești vor să detecteze punctele de tragere ale luptătorilor ucraineni/fotografia AFU trupele rusești vor să detecteze punctele de tragere ale luptătorilor ucraineni/fotografia APU

Trupele rusești au decis să schimbe tactica în direcția Avdiivka. Ei vor lansa un atac frontal pentru a detecta pozițiile de tragere ale Forțelor Armate din Ucraina.

Această opinie a fost exprimată de analistul militar Yigal Levin în aerul canalului 24.

Potrivit acestuia, atunci când ocupanții lansează un atac frontal, apărătorii noștri trebuie să deschidă focul ca răspuns pentru a-i împiedica să obțină un punct de sprijin în noi poziții.

“Când inamicul a câștigat un punct de sprijin, este dificil să-l eliminăm, pentru că oamenii noștri răspund. Desigur, încep imediat să tragă mitraliere, lansatoare de grenade, mortare etc. și acest lucru ne dezvăluie pozițiile”, a explicat Levin.

El a adăugat că în război este destul de dificil să se determine punctele de tragere, deoarece toți luptătorii sunt deghizați, iar tactici similare sunt folosite pentru a chema înapoi focul.

De îndată ce inamicul identifică pozițiile de tragere, luptătorii trebuie să le schimbe imediat, Levin a spus: “trebuie să ne mișcăm. Mișcarea este viața în război, staticul este moartea. Doar o axiomă.”

Expertul a menționat, de asemenea, că ocupanții îi aruncă pe cei pentru care nu le pare rău, inclusiv locuitorii mobilizați forțat din ORDLO, precum și batalioanele minorităților naționale, în atacuri frontale.

rechemare, potrivit Institutului pentru Studiul de război (ISW), forțele ruse, probabil, a decis să atace Avdiivka cap-on din regiunea Donețk ocupat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.