ocupanții din Regiunea Luhansk și-au doborât propriul luptător, activiștii au aflat/screenshotOcupanții din Regiunea Luhansk și-au doborât propriul luptător, au aflat activiștii/screenshot

în noaptea de Luni, 18 iulie, în Ucraina, ocupanții ruși și-au doborât propriul bombardier de vânătoare Su-34.

Un avion de luptă rus a fost doborât pe cer deasupra ocupat Alchevsk, Regiunea Luhansk, comunitatea internațională de informații InformNapalm a raportat în Telegram și a arătat un videoclip.

“…operatorul de la începutul videoclipului spune că un avion ucrainean a fost doborât, dar în videoclip vedem clar inscripția “forțele Aerospațiale rusești” (forțele Aerospațiale – Ed.)”, spune mesajul.

Președintele administrației militare regionale din Odessa, Serghei Bratchuk, a scris că un avion de luptă rus a fost doborât de forțele ruse de apărare aeriană la Alchevsk.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie și au început să atace facilitățile militare și civile. Numai în Mariupol, Regiunea Donetsk, peste 20 de mii de oameni au murit din cauza adversarilor.

Soldații ucraineni au dat o mustrare demnă invadatorilor. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 18 iulie, 38.450 de adversari și, în special, 220 de avioane inamice au fost eliminate pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.