Kherson este important din punct de vedere strategic pentru ruși/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Kherson este important din punct de vedere strategic pentru ruși/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Rușii și-au tras forțele spre sud în ultimele săptămâni, sacrificând o ofensivă largă în est. Acum, aproximativ 30 de grupuri tactice de batalion (BTGr) sunt deja concentrate în regiunile Kherson și Zaporozhye, care este de aproximativ 22 de mii de oameni, ceea ce cel mai probabil nu este cifra finală.

Acest lucru este menționat în materialul RBC-Ucraina.

Analiștii și experții intervievați de publicație consideră că ocupanții ar putea merge la atac, încercând să avanseze în regiunea Mykolaiv sau în Krivoy Rog. Oriunde se mișcă trupele rusești, există mari întrebări cu privire la perspectivele planului lor.

Datorită artileriei cu rază lungă de acțiune și a sistemelor HIMARS, apărătorii noștri păstrează principalele treceri de la stânga la malul drept sub controlul focului. Acest lucru face foarte dificil pentru invadatori să transfere întăriri și muniții.

Citește și:  rușii bombardează activ zona de frontieră: zeci de sosiri în regiunea Sumy dimineața (Foto) Rușii bombardează activ zona de frontieră: zeci de sosiri în regiunea Sumy Dimineața (Foto) Rusia fabrică dovezi ale unui atac terorist în Yelenovka - informații americane Rusia fabrică dovezi ale unui atac terorist în Yelenovka-informații americane bombardarea inamicului Zaporozhye astăzi: detaliile au devenit cunoscute (foto) Bombardarea inamicului Zaporozhye astăzi: detaliile au devenit cunoscute (foto)

APU punctual” perforat ” două poduri majore – Antonovsky automobile și Antonovsky railway-acum este imposibil să se efectueze transportul pe ele. Un alt pod din satul Darievka, care duce prin Ingulets de la Novaya Kakhovka la Kherson, a fost distrus.

Ocupanții vor să salveze situația punând treceri cu feribotul. Dar ele sunt, de asemenea, o țintă ușoară pentru trupele noastre. Este suficient să lovești doar unul dintre elementele structurii pentru ao dezactiva.

Expertul militar Oleg Zhdanov consideră că, de îndată ce inamicul va termina transferul trupelor pe malul drept, AFU își va întrerupe logistica și va lua noi treceri ridicate în grabă sub controlul focului. Fără provizii regulate de muniție și combustibil, acest grup va fi condamnat.

“Este puțin probabil ca acestea să înceapă pe 5 August, așa cum s-a anunțat anterior, datele din 6-8 August au fost deja anunțate. Adică, ei încă ezită: să atace sau să stea în defensivă. Dacă merg în ofensivă, atunci tot ceea ce au colectat va fi suficient pentru aproximativ o săptămână de luptă. Și dacă le perturbați și livrările, atunci poate chiar mai puțin”, a spus expertul.

El este sigur că 22 de mii de luptători, inamicul a transferat pe frontul de Sud, nu va fi suficient pentru o ofensivă pe scară largă. O astfel de cantitate de forță de muncă, conform postulatelor științei militare, nici măcar nu poate fi numită grupare. Acesta este un corp de armată întărit, care, conform standardelor obișnuite, poate efectua o operațiune de până la 100 de kilometri. Și acest lucru este fără pierderi. Și agresorul îi va avea în această direcție și, cu siguranță, considerabil.

“Cred că atacul soldaților ruși se va încheia fără a începe, deoarece munca de luptă a tunarilor ucraineni își va da rezultatul. Chiar și în ciuda unor astfel de resurse – 30 BTGr – plus, acestea continuă să acumuleze rezerve acolo, iar Zaporozhye, Nikolaev și Krivoy Rog sunt fortificate serios. Prin urmare, rușii pot încerca să facă ceva, dar nu este un fapt căvor reuși”, a declarat fostul șef al serviciului de presă al Statului Major General, colonelul Forțelor Armate Vladislav Seleznev.

Mai devreme a devenit cunoscut faptul că Rusia pare să fi decis să-și adapteze planurile pentru o operațiune ofensivă în Donbas, simțind nevoia de a consolida gruparea din sud.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.