Ocupanții ruși sunt gata să se mutileze și chiar să ciocănească fragmente în propriile corpuri pentru a primi compensații monetare și a pleca acasă din față.

Acest lucru este confirmat de o nouă interceptare, care a fost publicată de serviciul de securitate al Ucrainei în canalul oficial Telegram.

“Da, La naiba, mă gândesc să mă fut deja la un colț al mâinii Mele și să plec… să spun că am fost întrerupt de un fragment din ea. Și du-te acasă, nah *y, cu trei lama… Sau dracu-te cu o așchie în picior, ciocănește-o cu un ciocan”, i-a spus ocupantul iubitei sale.

Ca răspuns, iubitul soldatului a spus:”Ei bine, atunci este mai ușor să te împuști, nu știu, în gleznă, la naiba.” Și rashistul a obiectat că se va dovedi a fi o “arbaletă” și nu puteți face asta.

Mai devreme astăzi, SBU a publicat o interceptare despre modul în care ocupanții se tem să atace lângă Cernobayevka. Și acum două zile, Serviciul de securitate a postat o înregistrare audio a unei conversații în care rușii refuză să meargă în Ucraina, vorbesc despre pierderi uriașe și visează la rotație.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.