fiul Tatianei ar fi murit în Ucraina/ecran videoFiul Tatianei ar fi murit în Ucraina/ecran video

Femeile din Rusia recunosc că sunt gata să-l” ierte ” pe Putin pentru moartea bărbaților lor în războiul împotriva Ucrainei pentru 5 milioane de ruble de compensare. Prin primirea banilor, rușii își justifică tăcerea chiar și după moartea rudelor lor în războiul sângeros al lui Putin.

Acest lucru a fost spus într – un interviu cu jurnalista Ekaterina Gordeeva de către mama contractorului militar rus al Diviziei Taman Vadim Kolodiya-Tatiana.

Potrivit ei, acestor ruși nu le pasă ce se întâmplă cu celelalte victime și cu mamele lor.

Citește și:  a violat un copil și a stors o benzinărie: ocupanții au discutat despre exploatările unității lor din Ucraina (audio) “Un copil a fost violat și benzinăria a fost stinsă”: ocupanții au discutat despre “exploatările” unității lor din Ucraina (audio) rudele sfătuiesc ocupanții să obțină un leagăn de la APU pentru a câștiga un apartament (audio) Rudele sfătuiesc ocupanții să obțină un “leagăn de la APU” pentru a câștiga un apartament (audio) luând banii pe care îi împușcă în spate: ocupanții stabilesc o taxă pentru permisul de evacuare luând banii pe care îi împușcă în spate: ocupanții stabilesc o taxă pentru “permisiunea” de evacuare

“În chat-urile în care sunt membru, inclusiv Divizia Taman, una dintre mame a spus că “Putin a estimat viața fiului meu la 5 milioane. De ce ar trebui să merg mai departe, rant, dacă primesc acești bani?”. Eu spun: și ceilalți copii? Și orfanii? Câți orfani de 20 de ani au murit acolo?”,- spune mama ocupantului rus.

“este gata să ierte moartea fiului ei pentru 5 milioane?”- a întrebat jurnalista Gordeeva surprinsă.

“da”, i-a răspuns Tatiana Kolodiy.

“Nu vrei să ajuți alte mame? Să-i ajut pe copiii ăia? Ea spune: “nu”, spune Rusoaica despre comunicarea cu una dintre mamele ocupanților morți.

Kolodiy însăși și-a” îngropat ” deja fiul de cinci ori. I sa spus că fiul ei a murit, dar corpul nu a fost dat afară și au fost raportate informații contradictorii despre soarta armatei.

“l-am îngropat de cinci ori”, spune ea și adaugă că crede că fiul ei este în viață.

Potrivit femeii, fiul ei – Vadim Kolodiy – a ales în mod deliberat să servească în baza unui contract și urma să primească o educație militară superioară.

Conform contractului, potrivit mamei ocupantului, li s-au plătit 27 de mii de ruble pe lună și li s-au promis încă 40 de mii pe lună “în timpul unei călătorii de afaceri Femeia susține că fiul ei nu știa că au fost trimiși în Ucraina.

Anterior, Statul Major General a raportat că, de la începutul războiului, Rusia a pierdut 29 de mii de personal și mii de echipamente în Ucraina.

Majoritatea rușilor susțin regimul criminal al lui Putin și războiul sângeros și fără sens dezlănțuit de el în Ucraina. De exemplu, familia ocupantului rus Vadim Shishimarin, în vârstă de 21 de ani, care a fost trimisă în judecată în Ucraina la închisoare pe viață pentru împușcarea unui civil neînarmat, refuză să-și recunoască vinovăția, deși el însuși a recunoscut-o deja. Rudele criminalului îl doresc ” doar pentru a fi întors acasă.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.