inteligența Britanică prezice o pauză operațională din partea rușilor/facebook.com/GeneralStaff.ua Informațiile Britanice prevăd o pauză operațională din partea rușilor/facebook.com/GeneralStaff.ua

Ocupanții ruși vor lua probabil o pauză în următoarele săptămâni. Pentru ucraineni, aceasta poate fi o șansă de a oferi lovituri zdrobitoare.

Acest lucru a fost declarat de către șeful de informații Britanic Mi6 Richard Moore, rapoarte Sky News.

Potrivit lui, rușii se pregătesc pentru o perioadă de acalmie în următoarele câteva săptămâni. Acest lucru va oferi Ucrainei o oportunitate cheie de a riposta.

“Cred că sunt pe cale să rămână fără abur. Evaluarea noastră este că va fi din ce în ce mai dificil pentru ruși să furnizeze forță de muncă în următoarele câteva săptămâni”, a spus el.Richard a reamintit că, potrivit experților militari, victimele de ambele părți devin inacceptabile și pot duce la o încetinire a conflictului.

Citește și:  atacurile invadatorilor în direcțiile rafinăriei Lisichansk și centralei termice Uglegorsk au eșuat Atacurile ocupanților în direcțiile rafinăriei Lisichansk și a centralei termice Uglegorsk au eșuat se îmbină: ocupanții au recunoscut că ucrainenii au risipit mitul armatei invincibile a Federației Ruse (audio) “Se îmbină”: ocupanții au recunoscut că ucrainenii au risipit mitul “armatei invincibile a Federației Ruse” (audio)  în regiunea Kherson, luptătorii AFU au lovit de două ori un grup de forțe și echipamente rusești În regiunea Herson, luptătorii AFU au lovit de două ori un grup de forțe și echipamente ruseștiîntr-o săptămână și jumătate-21 de depozite: un ocupant încă viu a povestit despre situația reală a Federației Ruse din față “Într – o săptămână și jumătate-21 de depozite”: un ocupant încă viu a spus despre situația reală a Federației Ruse pe frontJdanov a declarat un impas pe întreaga linie frontală Jdanov a declarat un impas pe întreaga linie frontală

După cum a raportat anterior UNIAN, Ministrul Apărării al Statelor Unite, Lloyd Austin, a spus că a venit un moment critic în război, dar Rusia a calculat greșit că va dura mai mult decât Ucraina pe câmpul de luptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.